nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Monday, May 9, 2011

selamat hari ibu..apa adiah tahun nih..???

selamat hari ibu kepada semua ibu2 diluar sana...


dan nak ucapkan selamat hari ibu juga kepada my emak...Kalsom Muhamad...ibu yang banyak berkorban segala2nya...walaupun satu tika dahulu kami pernah membesar dalam keadaan sangat2 susah, tahap boleh masuk cita bersamamu TV3,umah senget sebelah, atap bocor...makan nasik lauk kicap semata2 tu biasa, nak jumpa lauk ayam..??? jangan harap...alhamdulillah, berkat kesabaran emak, kami dapat membesar dengan baik dan bolehlah dikatakan berjaya...SELAMAT HARI EMAK..Sue Sayang sangat dekat emak, semoga emak diberi kesihatan yang baik...kalaulah diberi pilihan, biarlah sue pergi dulu dari emak, tak dapat sue bayangkan betapa hidup sue jika tiada emak disisi...


dan buat ibu mertua ku di Nong Chik Johor... Intan Sukaimi... Sue pun sayang dekat emak... terima kasih kerana melahirkan Taufiq untuk sue.... mak memang the best mertua in the world..sangat2 sempoi.... sikit pun x bezakan antara anak dan menantu...sayang sangat dekat emak...


dan buat PUAN BELINDA ADZMI..

ini dari Sayang ku Nur Fatihah Amni....

ada kaddd...eiiii, mak suka... pandai anak mak...


Kad hari ibu dan adiah..
walaupun sebenarnya dari tadikanya,
tapi dan cukup menggembirakan ibu2..




tomel kan....



tulisan tihah...budak 5 tahun kan...:)
tihah dah makin fasih menulis dan membaca dalam english dan malay..
tu pun dah cukup menggembirakan daku bila Tihah cekap membaca seawal itu...




@ Tadika Sinar Bintang Ceria, Jasmine Class..


dapat ini...
sukerr..
elok lah..sbb sepit rambut mak pun dah patah...




gambar lama...Wajah2 kesayangan Hamba
tahun lepas sambut hari ibu dekat tasik shah alam..
tahun nih x sempat...huhuhu



Ibu, siapalah daku tanpa dirimu....




2 comments:

  1. Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

    ReplyDelete
  2. kamoo & tihah/ilham telah ditag... jom join

    http://bjmmandcontest.blogspot.com/2011/05/mama-cun-camwhore-bersama-baby-cute.html

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK