nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, May 25, 2011

report card fatihah...

semalam ada dua berita gembira aku trima.. pertama aku antara penerima anugerah pekerja cemerlang  Jabatan dan yg paling2 aku gembira bila balik umah, tgk repord card fatihah...

tak terkata aku..terima kasih ya allah...

seperti post aku yg disini...
aku risau..
tetiap malam x lupa aku mengajar tihah.
.latih tubi...
alhamdulillah, tihah memang penggemar buku..
dia mmg suka kalau bab2 bukak buku dan belajar...
( x macam aku dulu..hehehe)...


dalam seawal 5 tahun, tihah dan boleh membaca novel kanak2 dgn lancar...
novel english maupun melayu...
alhamdulillah...
mak harap tihah akan berkekalan sampai ke besar ye sayang...


masa tihah tunjuk repord card dia..
mmg aku berdebar2...
aku tanya dia, 'Kakak ada dapat A tak..???"
dia kata xde..." kakak banyak B, tapi teacher kata kakak yang paling pandai"
aku pelik gak, x kan byk B, tapi paling pandai...

sungguh suspen skali nak membukaknya...




arrrgggg, aku rasa mcm nak pengsan...
alhamdulillah... semua A...
cuma sience ngan mandarin jek, ada tersalah sikit...
nanti mak ajar sience byk2..
mandarin maap la ye syg..mak x reti...hehehe

asben ckp, 'alhamdulillah, berbaloi mak ajar sampai penat2'...
hehehe





that my lovely tihah...


terima kasih ya allah, atas kegembiraan yg bertimpa2 dlm sehari semalam...:)

5 comments:

  1. i like.. hehe td tak sempat nak like kat fesbuk hahaha.. sejuk pewut ibu ngandong kan?

    ReplyDelete
  2. alhmdlh.. tahniah utk linda dapat APC :-) yeay, blh buat open house.. hehehe.. tahniah jugak buat adik tihah, rajin2 bljar ye nak :-)

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH BUAT TIHAH DAN MAKNYA SEKALI

    ReplyDelete
  4. Tahniah kat lovely Tihah. Akak pun ada anak nama TIHAH..:) tp dah form 5 skrg:)

    ReplyDelete
  5. munna- tenks dear..:)

    ariana- hehehe..cantik kan nama fatihah..lembut jek.. sy mmg impi anak nama tihah sejak sekolah lg..hehehe

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK