nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, May 4, 2011

apakah perubahan itu..???

ramai yg tanya aku, apa perubahan yg aku katakan last week...

tak perlu nak bercakap banyak...

inilah wajah2 aku sekarang...






xpandai pakai lg..herot bengot...



ni saja test2, konon2 ala2 Hana Tajima...hehehe



dan inilah 1st day aku ke opis...
ramai yg terkejut...
terima kasih yg mendoakan..



2nd day saya...
masih herot bengot...
tercari2 arah...
mcmne nak belit..
suma2 lah..


thanks 4 ur support...

bila sampai masanya, kesedaran itu pasti akan datang....

9 comments:

  1. speechlesssssss.... alhamdulillah... benda macam tu tak prlu di paksa atau mengikut2 orang.. dia akan datang dengan sendiri kan...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.... walaupun baru pakai tapi cantik je munna tgk

    ReplyDelete
  3. YA ALLAH chantiknyaa dia....

    tepegun melihatnya....xpa kak memula memanG herot petot belit..sok lelama oklah.....
    keep it up okes..

    ReplyDelete
  4. Tahniah Kak Linda..keep up ur good move..May Allah bless ur effort ;-)

    ReplyDelete
  5. cumil sangat lor.. teruskan lagi belit-membelit tu tp jgn terbelit sudah hehe..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulilah...

    Semoga Allah merahmati Linda N Kuarge. semoga linda akan bahagia dunia akhirat amin.... go..go.. chaiyok!

    ReplyDelete
  7. masih vouge dan vazzz seperti biasa. loike!

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK