nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Tuesday, April 26, 2011

penah beli Promosi Milk2Deal..???

salam...

Hiii, korang penah beli Promosi milkADeal Tak...??? ala yang promosi bawah Nuffnang tu...

last week  1st time, daku beli satu deal...

berbaloi...

aku dah pergi dah...
aku pergi cawangan tesco ampang...
baik2 orangnyerrr...

dan staff yang deal nyan aku tu pun
bersungguh2 buat rambut aku...


nih sebelum nih...




perkara2 yang akan ditenyehkan kepada aku...


dan selepas....

xde gambar plak...
hehehe...


amat2 berbaloi...

dok usharrr deal2 yang menarik lagik...


macam best jek nih...

merehatkan badan..




gi Spa best kan..tapi kena de member..baru best gi...


atau yang nih...????



bestnyerrr kalau dapat gi jenjln ke Krabi nih...




Psstt, Pssttt,  ...
abg syg, x nak adiahkan ker...????hehehe





4 comments:

  1. dpt jugak baca entry dari org yg pegi promo milk a deal ni.. kalo semua tu dekat, dah lama mekchu join taw..

    ReplyDelete
  2. mekchu- hiii salam kenal... aah kan, majoriti promo kat MAD tu suma2 kat KL jek..maybe lemama skit akan ada company2 dari negeri2 lain yg kan join kot...

    ReplyDelete
  3. yong- tu arr, murah byk tau...:)

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK