nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Monday, April 25, 2011

Pameran Dinosours @ pusat sains negara..

last weekend, kami jenjalan ke pusat sains..
bagus kan.
.jenjalan yang ilmiah...
ceewahhh..

lama dah kami nak kesana, ntah, tertangguh jek..
sib baik, sempat gak kami pergi..

buat yang berfamily tu, amatlah digalakkan pergi, bwk anak2 tgk dinosours..

yang bercouple pun leh gi gak ek,
tapi tak nak wat2 takut ye, sambil memeluk bopren...
nampak sangat buat2 takut nyerr tu..
gatal namanya...nyampah makcik nengok...

makcik melalut!!!

layannnn gambar ye..

brosur PUSAT SAINS NEGARA



Pemandangan dari jejantas parking kreta..
dah de dinosours dah


rege tiket...
ok la kan..kalau time2 bru lepas dapat gaji, rasanya berbaloi gak lerr...
kalau tgh2 bulan tu, cam mahal sgt jek rasanyerr..hehehe



main entrence


abah ngan ilham sempat berposing ngan org dlm aquarium tu...



eye drop...hehehe
air lah..H2O



tak silap ini elektrostatik...yekot...
salah jgn mare arrrr



adik..suma2 mainan pun dia nak cuba...
tgk tgn dia, bersungguh2..



cermin tipu...
tengok kaki tihah..panjangggggggg


aik abah..gepren baru kerr..???keh..keh..keh..


ilham dah bertukar menjadik grasshopper...


mana dinosournyerrr...?????

ok..ok...


aaauuuummmmm...
kat tgh2 lobi..



ada 2 ekor raksaksa....
bergerak2 tau dino nih..


3 org purba terlepas...huhuhu
tgk adik dah takut, asik mintak dokong jek...



buat pe gelap2 tu mak..
sori gambar terbalik..
daku malas nak rotate..



abah cuba letak tangan kat mulut dino tu..
tgk tihah, sirau sgt abah dia kena telan dek dino tu..
siap tarik2 lagik...


muka cuak jek memasing..



arrrrrghhhh tolonggggg



pemangsa...
real tau , siap sound effect lagik...
de dino yang leh gerak2 lagik..


ok kat luar dah...
tengok pameran rerama..


ada byk lagik tempat sebenarnya..kami dah penat..
maklumlah..bwk baby-baby..
suma cepat penat...


pe lagik kengkwn..moh la kita ke pusat sains...
pameran dino tu dah nak abis dah tau..
last 31 mei 2011 nih...
jgn lepaskan peluang...
bila lagik nak gi tengok dino real..
kalau bkn kat sini..
nak harap 'mesin masa' mcm filem back 2 future tu, ntah bila la nak ada kan...
so, moh la beramai2...







3 comments:

  1. budak2 nyer tiket berapa? free jer ke?

    huhu akak tanya jer.. rasanya tak larat nak pegi bawak budak2 bwh umo.. kang nak berdokong jer kejenya hehe

    ReplyDelete
  2. K.N- eh, lupa lak nak update bdk nyer..bdk rasanya RM5 kot..lupa lah..anggaran tu jek..

    k.N bwk stroller larr, senang...

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK