nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Friday, April 8, 2011

My Sis as Model Cosmopolitan April..

Tahniah Ramizah Nazurah, walaupun kakak mu nih agak hampesh sbb lambat mewish, sedangkan our cousin cousy elle elyssa dan Mak Dara dah lama publish entry psl nih kat blog2 mereka... hehehe

seperti cerita aku disini yang mintak korang vote 4 my sis tu, dan dari 300 penyertaan, 10 peserta yg terpilih, dan lastnya, my sis yang menang... terpilih jd cover girl cosmopolitan April...this month ok..

yang mana satu My SIS...???

adakah yg nih...????

Ohhhhh, Tidak!!!!!, ini Scha...



ooohhh, tidak Jugak...ini nora danish yg comel lote...



dan
this is my sis...

Miss Ramizah Nazurah..
kalau jenjln tgk cover magazine nih,
ingat lah aku (tumpang glamour jap)
hehehe




apa kata Juara..???
seorang jurutera di sebuah Company Consultant...
Tgh sambung study lg kat Uitm nak bg lg pandai...
model sambilan,
sama2 mengusahakan nursery ngan aku..
ntah bila la nak kawen,
umo dah tua..
mcm budak2,
gi mana pon suma nak kena teman...
naik pening kepala den nak menjaga adik sorang nih...
sejiwa ngan fatihah,
slalu gi jenjln usung fatihah kesana kemari...
Fatihah jadik kuat berangan tu ikut umi miza dia la tu...




Sedikit cebisan tentang  perusahaan Nursery kami



ada muka aku x..???
aku time kurus...hehehe


groomingggg..




pemenang cosmo cover star pertama...
nanti dah dapat hadiah tu,
leh la kita gi bercuti lg ek..
hehehe



p.s: ada yg tanya, knp aku dulu x join as model...
zaman aku kurus kering dulu...
just nak bg jwpn kat sini....
laku kerrr majalah tu kalau dijual kalau boh muka aku????...hehehe


5 comments:

  1. belum try belum tau uols laku ke x

    ReplyDelete
  2. hehe.. cantik.. hari tu ada tgk kat fb linda.. ada iras juga la, adik badik kan :-)

    ReplyDelete
  3. tahniah buat adik ... muka dah iras... gerenti dulu pun laku jugak...

    ReplyDelete
  4. waa glamer u...kakak pun nak tumpang sekaki ye...heee...yela awak kan akak...

    ReplyDelete
  5. elle- malu arrr nak mencuba, skrg jd cover mjalah keibuan jek leh..

    sue- dah nama adik badik, tp muka linda bulat dan makin membulat skrg nih..

    munna- eh, xde larr..dulu kita biasa2 jek...*ngan muka malu2 alah* huhuhu

    sham- mesti arrr tumpang skali, kita de adik sorang jek, dia pon de kakak sorang jek... (bab2 glamer nih mmg eden sukerr)...hehehe

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK