nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Monday, April 11, 2011

Fatihah Sport Day @ Tadika SBC

10.4.2011, Fatihah Sport Day @ Stadium Titiwangsa

semalam, Daku, Tihah and Ilham ke Stadium Titiwangsa, ada Sport Day Tihah, rasanya baru aritu sport day tihah rupanya dah setahun berlalu, kejap je kan...

pagi2 dah bangun mcm waktu keja biasa, gi isi perut, makan roti canai dulu, takut tihah xde stamina nak larik krg...nanti dpt no. last mcm taun lepas lg lak...hehehe

sampai kat titiwangsa dah sesak, ramai parent dah mula berebut parking...

layan gambar jek la ek...

konyok dah ..
ilham xsempat apa2,
dah baling2 kertas brosur nih..

tiket lucky draw..
aku seperti biasa,
xpenah ada luck bab2 gini..

adiah2 yg dipertaruhkan..
lucky draw tu, huhuhu/...
aku jelesssss....


Kakak, umah merah..
berkumpul kat luar stadium dulu sebelum perbarisan..



perbarisan
nyanyi lagu negaraku dan SBC Kinder Song..


Tihah yang x tentu arah..




Hepy jek dia..


Tihah @ kanan skali (yg terkangkang lebih tu)
Game Tihah 'Can a Castle'..
dia lawan perseorangan, xde group..
yg lain2 suma lawan game yg group2..
dia sorang jek girl,
lain suma boy..
Dapat No. 3...
hehehe
jadi la kan,
dia susun castle tu paling laju,
tapi lepas siap, leh lak dia tercengang
sampai aku jerit,
'kakak lari kat garisan penamat'..
baru larr dia tersedar dan larik
last2 dapat no. 3..
huhuhu



Tihah ngan Hero2...



dan mak pon ada join lawan tau...lawan antara ibu2..
mak dapat no. 2 tau dari 16 contestant..


tu Mak..
main lawan gelung..



sempat posing sblm lawan..


Bukti mak dapat no. 2,
laju dr yg lain..hahahaha


daftar no.2 utk dapat adiah..


dan berbalik pada Tihah...


sukerrr nyerr minah nih...



nice pose kakak ngan adik..
susah nye nak kawal adik,
mana nak tangkap gmbr,
mana nak kawal dia berlari sana sini..
brp kali dia terlarik masuk gelanggang
sampai kena sound ngan teacher..


posing standard org menang..
geget pingat..


aksi ceria kanak-kanak rebina..



adik masuk gak game rebut gula2..
tapi sebijik pon x dapat..
mana nak dpt, org lain dok sibuk rebut sweet
dia dok tercegat jek geget kuku..


eh, tu adiah mak la tihah..
penat2 mak bg dpt no. 2 tau...
huhuhu
Tihah dok tayang adiah mak...


Tihah ngan kwn baik dia..aina farhana..
adik sibuk jek..





adiah mak...

apa mak dapat..??



non-stick pan...
leh wat goreng telur...



ha, amik ngko, banyak kemain gambar nyer..

nanti sport day tadika adik lak..
xtau lerr mcmne,
leh ke cikgu kawal si budak kocik tu...




8 comments:

  1. sistematik je tgok pengurusan tadika ni yeekkk...budak2 pun enjoy..

    ReplyDelete
  2. untung mak tihah.. dpt no 2.. tapi hadiahnya berbaloi juga...

    ReplyDelete
  3. ummi- mmg teacher dia straight, garang, bdk2 mmg displin..pengurusan dia pun bagus, yg best sbb dia buat kat dewan, x la panas..

    munna- time lawan tu, maknyerr gedik lebih dr anak, tu yg menang tu..hehehe

    ReplyDelete
  4. he..he.. tahniah tihah.. semoga leh harumkan nama negara.. kui..kui

    ReplyDelete
  5. amer- dah besar dah tihah, last dulu amer tgk baby lg dia..

    aku- eh, jgn terkujat kalau tihah akan jadik sebaris ngan dato' nicol david nanti..hahaha

    ReplyDelete
  6. lis rasa macam baru jer baca entry pasal tihah nyer sports day ni. dah setahun rupanya. cepat diorg membesar. dah le jrg2 jumpa.

    ReplyDelete
  7. tau takpe kaksu . dulu siap dukung die agy . skrg mesti dah tak larat dah . hahah

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK