nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Thursday, March 10, 2011

mak limah jakun ..

nak tgk tak mak limah yg baru kuar dari ceruk mana ntah, aku amik dia bwk gi jenjln kotaraya kuala lumpur dan ngan rakusnya memakan pizza, lagaknya mcm 1st time mkn gayanya..


manalah aku x kata mak limah terjun dari mana ntah..
ntah apa ke mimpi, turun2 keta,
beria2 nak pakai spek mata..
"nak pakai spek mak, nak pakai spek mak"
nak glamour katanya...
hishhhh..
anak sapaaaa lah nih...




masih xnak bukak spek iteww
walaupon dah diwarning berkali2..
ngan bju skolahnya lg..
rimas plak aku nak makan bila bercakap ngan partner yg ciwi gitu..




dan...
walaupon sambil licin,
mak limah masih mengekalkan identiti keglamourannya
makan ala-ala PARIS HILTON kot..


dalam keta aku tanya:
mak: kakak kenyang makan pizza tadi???

Fatihah : kenyang, kakak suka makan pizza..

mak: kakak x pening ke makan pizza pakai spek besar gitu..

Fatihah: Tak, kakak suka makan pizza sambil pakai spek..
bila pakai spek, kakak rasa nak makan habis...
boleh tak kakak pakai spek nih pergi sekolah esok,??
nanti boleh kakak makan bekal yang mak selalu buat tu bagi abis...

mak: ..?????


ntah pe2 ntah...

4 comments:

  1. hahahahahaha 'tihah hilton' pegi ke sekolah pon nak pakai spek... mao cikgu terkejut monyet.. hehe

    ReplyDelete
  2. hamBoiiii diaaa...kalah artiz nieh....
    nampak kaa tuh makanan.....spet mata cekelat...besaq ala-ala mata belalang...

    cayalah tihah..eheheh

    ReplyDelete
  3. habislah dah terkena virus plastik cam paris hilton... bayangkan dia pakai spek tu dalam sekolah kak su. tak queen bee ke gitu

    ReplyDelete
  4. axelida- monyet pon terkujat trus tgk dia pakai gitu..hehehe

    nid's- tu arr psl..mak dia pon kompius, naik berpinau mata masa mkn ngan dia..

    elle- queen bee xpe..jgn jd queen latifah sudah..hehehe

    kerr tihah dah mula terjangkit virus adik mean...

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK