nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Monday, March 14, 2011

Happy aniversary ke 6..Taufiq dan Belinda..

13 Mac 2006-13 Mac 2011 genap sudah 6 tahun perkahwinan kami..macam x sangka..gaduh, baik, sayang, gaduh..dah 6 tahun dah..alhamdulillah ke hadrat ilahi..

bila mengimbau balik, macamana kami kenal... korang boleh la baca post ini..post tag..tapi lengkap cerita ceriti perkenalan kami, dan jua lengkap perasaan daku terhadap my beloved hubby....


dan semalam hubby buat suprise..

petang dia pakai smart2..kuar sensorang..tanya nak kemana, dia ckp rahsia..

hati dah mula curiga..cewah..cewah..

tetiba, dia balik bawak ini..


wah..wah..thanks cayang buat suprise..




happy aniversary 6th..



berebut2 sikecik tu nak strawberry..



tengok..sorang pakai baju kelawar..sorang pakai bju pagoda..sempoi jek...



dua orang yang dah berebut2..
nih besday kakak/...
nih besday adik....



cheese cake yang sedap..



my beloved hubby...



hasil untuk 6 tahun..hehehe
sorang buat muka ketat, sorang sengih terlebih..






muah..muah..


semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..amin..
dan
buat abang,
semoga kasih sayang abang kepada sue dan anak2 makin bertambah..
aminnnn...

8 comments:

  1. epi belated 6th anniversary linda & enchek taufiq..

    semoga bertambah bahagia yer

    ooo kiranya dapat tukar bhgn tu hadiah dr jabatan sempena anniversary eks? hehe

    ReplyDelete
  2. Ben...
    Happy belated anniversary dear..
    aku doakan hang sampai ke ujung nyawa berkekalan dengan Mr Hubby n anak2 yang super cute tuh..

    ReplyDelete
  3. happy anniversary kak su n abg taufik

    ReplyDelete
  4. wow cekci la u pkai bj kelawar.. i loikeee :p

    hepi eneveseri linda ye.. uwawawa tp totap sedey sbb linda dh kene tukar..

    ReplyDelete
  5. happie enniversary wat linda and abang long... moga kekal bahagian hingga hujung nyawa...

    ReplyDelete
  6. happy annivesary akak...

    moga ALLAH limpahkan kasih syg yang tak betepi..dan diberi anak-anak yg soleh dan solehah.........

    ReplyDelete
  7. heppi anniversary linda!!! 6 thn dah suka duka hidup berumahtga..moga kekal ke akhir hayat :-)

    ReplyDelete
  8. geng- thanks ye 4 ur wish..harap hubungan kami berkekalan hingga ke akhir hayat..aminnn..

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK