nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Thursday, February 24, 2011

Fuhh lega..

kengkawan dah semak saman..?? 28 feb nih kot x silap lastnya 4 diskaun 50%..

mcm terlupa gak nak semak, tp tgk blog ishq psl saman nih, tetiba mcm cuak plak..tringat nak semak..

pada yg blum semak, lej la semak kat sini portal JPJ.. klik kat semak saman tu, then akan kluar ini.


klik kat gmbr tikush itew..


masukkan data2 seperti diatas..
then..
 kalau TIADA SAMAN...
ucaplah alhamdulillah..

kalau Anda disaman di sekian, sekian,
segeralah menangis sambil menghitung gaji yg baru dapat,
tapi perlu dilaburkan sambil terketar-ketar berpeluh dahi...
hehehe

dan aku..?????

TIADA SAMAN

fuhhh lega!!!!!!
kalu x, larik la duit budget aku,
mau nangis seround..
huhuhu



4 comments:

  1. woopsssssss diriku lupe nk cek JPJ puloksss.. tq 4 d info lina :D

    saman polis trafik pon linda clear ekkss?? heheheh..

    ReplyDelete
  2. selamat petang

    wah..thanks syer tips/info..dah lama ku cari..thanks sekali lagi, nak checklah..

    ReplyDelete
  3. pun dh semak ngan myeg...n duit pun dh melayang bayar saman...nk kena claim ngan mr husband ni coz dier yg kena saman..huhuhu

    ReplyDelete
  4. su register kat myeg.. cek saman kat situ, jpj & polis sume ada kat situ.. alhmdlh, clear.. pemandu berhemah.. hehe

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK