nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Tuesday, February 22, 2011

equestrian x jadik..

aku nih x abis2 ngan equestrian..mcm crita aku dlm nih ..nak jadik pengembala kuda ke apa.. ke equestrian x jadik..hehehe
xkisah la kan..janji aku mmg suka riding kuda....

kalau kwn2 dok area KL nih & mmg ada impian nak jadik equestrian tu, leh la mencuba kat Tasik Titiwangsa..
dan
anda x perlu berpakaian seperti ini


anda boleh berpakaian sesuka hati yg korang rasa selesa..
mcm aku nih..
ada ke pakai baju tidur..???


tgk, ngan t-shirt bodo, ngan track suit..
ngan x mandi lg..leh gi jenjln gini bagai..hehehe
asalnya kami kuar nak gi breakfast jek..
mkn roti canai..
pas mkn, round2 jap..last2 ntah idea giler apa menjelma..
trus ke titiwangsa, naik kuda..
hahahaha
abah ngan adik pon join..kelab equestrian berpajamas..


ntah brp round ntah abah pusing..
suka abah ye..



dah..dah..adik turun, abah nak naik sensorang..


dah boring naik kuda bersorangan, naik keta kuda plak..
rasa lah sikit mcm zaman enggeris..hehehe


adik suka kemain..

dan kengkawan kalau rasa mcm best jek, jom la join..
murah jek..
harganya


murah kan..

ok la skali skala..
best riding kuda nih..leh mengempis kan perut....(logik kerr)..???
mcm mesin nih





hehehe

mcm2 aku nih...




9 comments:

  1. BESTNYAAA NAIK kuda...

    ya ka kakbeLL naik kuda kempis perut..nak gaklaaa....tp mana nak cari kuda kat sini..hahahahaha

    ReplyDelete
  2. tak pernah naik kuda.. hehe. mesti best kan..

    ReplyDelete
  3. nid- aah la, kat penang kat ne ek leh naik kuda gini..?? taman kuda xpenah dgr..taman burung de la..naik burung leh..??hehehe

    sue- best- tp kena balancekan badan mcm ala2 nak naik beskal dulu..

    ReplyDelete
  4. wah,bestnya naik kuda..nak naik tapi tak berani bila terbaca kes superman tu..huk3...

    ReplyDelete
  5. eyriqazz-sukanya saya... thanks singgah... mmg best, tp mmg x balance, mcm nak terbalik2 pun ada.. kes superman tu kuda dia tgh mengamuk kot..hehehe

    ReplyDelete
  6. cehh acey.. steady jek nmpak linda 1 family nek kuda tuu.. ehh tihah x dek??

    ReplyDelete
  7. angah- eh prsn jugak ek tihah xde..tihah telah dirampok oleh nenek nye utk balik kg tempohari..hehehe.. so, kami ber3 jek..

    ReplyDelete
  8. linda... owner kuda tue nyesal bagi linda naik.. yer cakap tak balik modal sebab lepas linda naik kuda die sakit2 belakang.. ha..ha....

    ReplyDelete
  9. kenapa muka ilham lain time ni..??

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK