nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Monday, January 24, 2011

This is not a fairy tale..

pada suatu hari..long long time a go..
ada seorang putra raja..
telah masuk ke hutan untuk menyelamatkan kakaknya yg telah ditangkap oleh raksasa ganas..
attt lasttt dia pon terperangkap jugak...sbb raksasa tu ganas sangat..

memandangkan dua2 putera dan puteri raja tu dah terperangkap...
jadi, 'queen belinda' as fairy good mother pun terpaksa la turun padang menyelamatkan anak2nya iteww...


inilah 'rabbit' yang membantu queen belinda untuk mencari putra ngan putrinya..
baik sungguh 'rabbit' nih...
hehehe




putra nih konon2 nak nyelamatkan putri, last2 dia yg terperangkap...
apsal tersengih2..
cuba la buat muka org terperangkap sikit...



ni dah dikira ok la sikit...



ha...jerit sikit..macam teperangkap...
aaaaaa...
mak datang menyelamatkan kamoooo....



ni la putri yg terperangkap tu..
ngan rambut ala2 TEMENGGUNG JUGAH tu..(bak kata nid's)



dan setelah dibebaskan oleh ibunya...
putra & putri tu terus tukar profession,
sbb katanya jadi 'princess & prince' lembab..
so, utk lebih, aktif..mereka nak jadik superhero...

amacam...????gagah x kami...????
boleh kalahkan cicakman.????
belalang bawah tanah..sila takut ok, ngan kemunculan hero baru ini..
boleh kalahkan topeng anda iteww...


P/s: aku merepek gila-gila nih...sila jangan jadik mereng mcm aku wokey..hehehe















8 comments:

  1. bebduak nie comeIlaaa...
    iLang stresss unti tengok pic ampa....eheheheh

    wah tihahpn buat rambut temneggung jugah erk..comeL..comeL......

    ReplyDelete
  2. wah,
    rupanya ada lagi dua penduduk bawah tanah yg belum register kerakyatan mereka.boleh kene tindakan undang2 nih...hahaha

    ReplyDelete
  3. ahahahahaha.. pandai u buat cerita...

    ReplyDelete
  4. nids-tu larr, ingatkan nak potong sikit jek rambut tu..last2 terpotong byk plak..hehehe

    sue- time tu kpala pon tgh weng..

    amer- mcm mak dia kan..hehehe

    blalang- hahaha, ok..ok..akan ku register kemudian..

    fira- kalau mood tgh nak merapu, mmg gitu la jadinya..:)

    ReplyDelete
  5. Miahahaha....sungguh gigih...i like...

    ReplyDelete
  6. comel je tihah n ilham..sorg pakai seluar je..n sorang pakai baju...leh kongsi ek..hehehe

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK