nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, January 5, 2011

happy besday Nur Fatihah Amni..part two

ada pulak part two..padahal besday biasa jek...gaya mcm buat besar2besaran..

yg sebelum nih buat kat nursery...
yg nih buat kat umah lak...
umah mak aku...knp..??
sbb yg tua2 nih pakat ngidam nak mkn cake,
adik aku dok bising suruh buat lg skali sbb nak mkn cake..
so, layannn..yg best tihah larr..potong cake 2 kali..

mcm2 tihah dpt..
aku belikan barbie,
Tihah mmg dah lama nak Barbie,
slama nih aku belikan dia barbie kedai 2 inggit jek
kejap kpala putus, kejap rambut gugur..
kali nih, dah besday dia kan,
beli la yg ori punya..

dan miza (My sis) belikan dia meja solek...
bkn main lg..
anak sedara kesygan la katakan..
makin kuat berangan la che tihah kita ni nanti..


strawberry abis dulu..


simple ceremony...


sengih Tihah..Ilham terpegun..


utk tihah..yg telefon tu utk ilham..
kalau besday tihah @ ilham, salah sorang mesti kena belikan something gak..
kalau x, berebut / jealous nanti..





dah balik umah..
siap pasang..tgk..aku lak yg jealous..



adik ada 'ello'...


besar tu..kalah meja solek aku anggunnya..



skrg nak gi skolah, tgk cermin dia dulu..
tersengih2 perasan...





2 comments:

  1. haha.. comel nyaa... acik pun nak satu la.. hehe

    ReplyDelete
  2. haha . waaa kecik2 dah ade meja bersolek ni . besaq nty jadi mcm kak dia la jadi model . =)

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK