nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, January 5, 2011

happy besday Nur Fatihah Amni..

salammm,

Happy Besday Fatihah 26 /12/2005...lambat aku post publish nih...mood nak mengarang buat masa skrg nih mcm kurang sikit..tp buat my little princess aku gagahi gak..ceewahhh...

Tihah lahir tul2 ujung tahun..sepatutnya dia due Jan 2006..
tp xsabar sgt nak kuar gamaknya..tu yg jd ujung tahun..
kalau korang nak tau, walaupun tihah lahir kira x cukup bulan, tapi berat tihah masa lahir still 3.8kg..
Doc. siap kata, 'Fuh, anak awak, xcukup bulan mcm terlebih bulan'..hehehe
so, kalau tihah cukup tul2 bulan lahirnya, sure dia akan jd mcm Ilham lahir 4.3kg..hehehe

ok, bercerita psl besdaynya lak..aku buat party pack..khas utk kengkawan dkt nurserynya...

abah syg bertungkus lumus utk mem'pack' secepat yg mungkin..
(bilik porak peranda bersepah)


cepat!!cepat..bungkus cepat2...

knp kena bungkus cepat2..????


sebab budak tocik nih umpama buruk helang yg tengah menunggu mangsa..
dok tersengih2 kat pintu sepanjang kami membungkus..
bila dia melangkah jek masuk,
kami jerit,
JGNNNN MASUKKKK...
kalau dilepaskan, mau suma abis kat dia sorang jek..


readyyyy...


inilah dia..
suma dpt sorang satu, ada jelly, coklat, sweet, buku, swiss cake..



dan di nursery...
memula ingatkan just nak anta cake dan biar cikgu sambut sndri ngan anak2,
tp terkebetulan aku MC, xsihat sikit,
so, aku gi anta cake,
tunggu la jap..tangkap2 gmbr...


@ Taska Sri Ayu





My little princess ngan cikgu Ina..



Tihah sdg mengedar 'party pack' nya..


berkerumun...


and this my little princess


Nur Fatihah Amni..



P.s: Ada part two...

5 comments:

  1. hepi bday tihah!! bulan ni bday aqil, nak wat party pack juga la :-) linda borong kat ne brg2?

    ReplyDelete
  2. sue- linda beli kat maidin subang..maidin mmg murah sgt banding yg lain2...bygkan linda buat 60 bungkus, just abis RM55 jek...berbaloi.. maidin subang pun besar, mcm hypermarket gak..

    ReplyDelete
  3. hepi besday tihah... ikhlas dari uncle K

    ReplyDelete
  4. TIHAH SYANG...HAPPY BELATED BEFDAYZ....from acik nida....

    ReplyDelete
  5. TIHAH SYANG...HAPPY BELATED BEFDAYZ....from acik nida....

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK