nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Thursday, January 27, 2011

bila botak makin merenyam..

assalam,

semalam aktiviti memotong rambut Ilham..
rambut dia mmg lebat..
so, bila dah panjang sikit ia akan jd membumbun..
muka kecik, rambut besar...
dan dia pon asik demam jek..
so, cepat2 ler ngan xtiviti memotong nih...hope ringan sikit kepalanya..


slalu slama nih aku bwk Ilham gi kedai mamak barber..
tp memandangkan skrg makin xterkawal..
nak potong rambut mcm nak 'bersunat' lg gaya jeritan dan tangisannya..
siap jerit lg 'tatit makkkkk, rambut adik tatit'..
aderr kerr rambut yg sakit bila kena potong..
xlogik tul la anak aku sorang nih..huhuhu

last2 aku gi mydin, trus beli sndri shaver tu.. potong sndri jek rambut dia..


letak dia dlm sinki, (supaya senang cuci nnti)..
bg dia toy + main2 air..
senyap jek sepanjang proses membotak tu...
boleh lak x nangis..
maybe kalau kat barber tu dia takut kot ngan mamak barber tu..
dok dlm sinki senyap jek main air..

rambut tebal sblm potong sampai leh ikat..


cantasssss...


barber kami..


zazzzzz...ilham dah berbulu satu badan...


tgk bulu2 mcm monkey dah..
sepanjang proses tu berjalan, sepanjang tu la air berbukak..
nak bg dia ralit main air..
abishhh la bill air aku bln nih..


wuhaaa, dah botak...


Ps: Ilham kalau dah botak mula la dia x duduk dia..
makin nakal..
asal kepala botak jek, dia mula makin merenyam, nakal dan lasak..
suma nak dikacaunya...



4 comments:

  1. gambar 1st tu dah rupe tihah lak.. hehe

    ReplyDelete
  2. org tua2 kata.. lagi selalu rambut anak2 dicukur..lg cerdik jdnya..lgpun kalau 7kali kena mata pisau (shaver) rambut mmg elok...

    ReplyDelete
  3. ahahhahaha comeinyaa POTONG GHAMBUT dalam singki....
    dahsat nieh.....jenuh berendam,...heheheh

    ReplyDelete
  4. k.n- jelingan mata tu yg nmpk mcm tihah..

    k.yoni- yeke..tp logik gak..bila botak, kpalanya ringan so, tu yg jd leh cepat tangkap/cerdik tu..

    nids-hehehe..senang, terus tos rambut tu dlm sinki..

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK