nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Monday, December 6, 2010

tarian cuti2 1 malaysia..

hii kengkwn...

dah mkn..???arini aku breakfast muesli ngan susu..konon2 nak diet la katakan..diet yg xkurus2...

sebut pasal diet nih, smlm aku buat aktiviti yg mengeluarkan peluh gila2...

asalnya ada iklan kat TV RTM, promosi tarian cuti2 1 malaysia.. hubby aku la yg beria2 suruh aku pergi.. almaklumlah, anjuran kementerian dia, KEKWA...siap offer lg, anak2 abg tolong jagakan.. aku decide nak bwk tihah, and ilham abahnya jagakan kat umah..

so, aku pe lg..pucuk dicita la kan...terus call, geng 'berjimba' aku ajak join...seperti biasa, geng melepak aku ialah, mak, adik aku miza and tihah...

sambutan mmg dasyat.. malaysia book of record, 15 ribu orang lebih yg hadir dan menari..dan majoritinya perempuan..


sorry geng..aku lupa tangkap gmbr banner yg laters punya,,
ni amik dr en google yg taun lepas punya..
tp sama jek..tukaq tarikh jek..



ni la geng berjimba aku...
pn. kalsom, cik ramizah dan budak tocik Tihah..


ucapan dr wife PM kita...


gelek.cik kak..gelek...


wah...cik puan kalsom, gelek sampai sakit pingang pingangnya...
cayalahhhh mak...
siap pesan lg..
' sue nanti belikan mak kasut sport, senang sikit kalau mak jogging2'
ok, take note ye belinda....
dpt gaji sue belikan..


pe hal la tihah, bersilang2 tu..


dalam kekalutan, sempat lg tihah nak ke toilet..


video


sibuk dok tangkap gmbr..gmbr aku xde dlm suma pic yg diambil...
leceh tulll.....


p/s: ada ke sesapa dr korang yg join..???

5 comments:

  1. salam..

    wah...seronok la menari bersama datin seri rosmah...:)

    *follow ur blog...

    ReplyDelete
  2. sekamar rindu- hahaha, aah la, tul tu..walaupun xminat rosmah, tp mmg tul, bkn senang nak dpt peluang nari2 sama step ngan dia..hehehe

    ReplyDelete
  3. mesti ase lega pas dh kua peluh tu kan.. haa rabu de game g linda.. tp game yg x bape nk kua peluh.. prektis boling jgn lupe.. hi3x

    ReplyDelete
  4. wahh bestnya, pecah rekod ni, untung dpt serta skali..hehe, moga tercapai progres diet:) chaiyokk

    ReplyDelete
  5. mama olyn- program diet..???makin ckp nak diet, makin mulut kuat makin..hehehe

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK