nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Tuesday, December 21, 2010

Fatihah consert @ Tadika SBC..

salam, dlm dok godek2 hp, baru aku tersedar yg aku xbuat lg post nih...lama gilerr dah tihah & consertnya nih...so, sebelum makin lupa, dan utk dijadikan kenangan d masa hadapan... layannnn

ceriteranya begini...

sebulan sblm tarikh konsert, tihah x renti2 mengingatkan aku psl konsertnya nih..tetiap ari, xabis2 dok menari2...dah mmg hobinya pun menari2 nih...bila ditugaskan menari, lg la dia tergedik2...hehehe...

tp dia kena menari lagu ala2 baby2 jek..'apple & banana, lazy mary, dan head & shoulders'

lama dah..teruk mak dia... baru nak upload...


pembuka kata dr ketua pelajar...



chinese dance...



tarian melayu...

mcm2 tarian ada sebenarnya..ada dlm 16  tarian kot...


antara batch pertama yg graduate..
tihah x graduate lg..tahun dpn..
xsabar rasanya..nanti leh letak gmbr graduate dia skali ngan gmbr hubby & aku konvo...


dan..ini dia persembahan dr Fatihah...taraaaaaa

hahaha..tomeiii..tomeiii...



cute2 jek sensorang....
cantik bajunya..sib baik baju dapat terus....


dan ni lah dia artisnyaaaaa.....

meh..meh..sapa nak sign otograp....sila beraturrrrr....


manager, knp pen saya xde ink nih....mcmne nak sign otograp nih....hishhhh
(jejaka disebelah adalah peminat setia saya)



memandangkan pen xde ink, saya gi berjabat tgn je lah ngan peminat...





video



kejap je..pejam..celik..pejam..celik..dah besar dah Nur Fatihah Amni....
rasa mcm baru je meneran kan dia dlm labour room tu...
dah skrg aku dah ada anak dara dah...



3 comments:

  1. Bila ingat2 & kenang balik Nur Fatihah Amni dari baby, merangkak, bertatih....rindu rasa pada memori2 tu. Skrg kakak dah besar..mcmna agaknya bila dia remaja & seterusnya berkahwin nanti. Sempat tak abah tengokn tu semua...

    ReplyDelete
  2. ohhh sungguh comel. dan kenangan indah tu. sekejap jer dorang dah membesar kan kan linda kan. rina baru jer lepas daftar harris sekolah. tak puas lagi tgk harris kat umah. dah kena sekolah kan kan

    ReplyDelete
  3. abg- aah kan...kita bersama2 di dlm labour room tu..berpeluh2 abg bg peransang... kluar2 tihah muka garang jek..sikit pun x nangis...hehehe

    rina- mmg kenangan indah..bila dia dah remaja mula dah buat hal sndri..masa skrg nih la kita nak bg sepenuh2 kasih syg supaya bila remaja nnti dia x terlalu jauh dr kita...

    kalau bab daftar skolah tu, mesti mak nye yg lg excited dr anak nya kan...???hehehe

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK