nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Thursday, November 25, 2010

dan pemenangnya ialahhhhh....

sory geng..aku amik masa lama untuk umumkan..aku sibuk sikit kebelakangan nih...
nak potong2 ketas..nak paste2..nak gunting2..nak cabut2..

pe pun aku nak ucapkan jutaan tima kasih x terhingga kat korang suma..tenks ye sbb join..aku ingat xde sambutan.. kalau de pun maybe la dlm 20-30 org jek yg join...tetiba rupanya hampir 150 peserta....tenks suma..sayang korang...

so, di bawah adalah trivia berkenaan hari cabutannya...

Memperkenalkan..cik random kita...Nur Fatihah Amni..



buat senyum berlagak pulak....


dan cara2 pemprosesannya.....

memula copy paste dr komen2 korang..


paste kat word..aku edit balik ada nama2 yg terhantar dua..
supaya lebih telus...ceewahhh


printkan..


potong2kannya..



ni la nama geng2 kusekelian...

masukkan dlm tipuwarre cap apa ntah utk memudahkan cik random kita..

cik random kacau2..dan the winner goes toooo

http://teratakimpianibu.blogspot.com/
impian ibu dah tercapai..
maybe sesuai untuk cute princess iman balqis yg sebaya cik random kita..
hope she like it...



dan inilah adiahnya..bag Upin Ipin..
seperti yg aku ckp, kegemaran anak2...
bag nih besar gak..leh muat buku saiz A4...
xpun leh masukkan baju2 anak utk dihantar ke nursery...
(tetiba aku rasa mcm duta upin ipin lak)

sory gambar xelok..
aku sayang nak bukak plastik nih just utk bg gmbr cantik....
biar bg tuannya ngan plastik2 lg..
baru fresh...


Truly from 'world of geng'...

yeah..yeah...



dan....

saguhati.....

ada pulak mr random yg meronta2 nak cabut jugak...
sbb jeles tgk kakak dia je yg dpt cabut
so, aku bg la dia cabut..

suka sbb dpt cabut..


taraaaa...


so, aku nak bg gak kat dua pemenang saguhati dan satu adiah untuk my 1st contestent ever...

juz a simple frame from memory lane...




tahniah ye en jamiel..sbb baru dpt baby..
walaupun frame nih kecik..harap dpt la jugak letak gmbr bby tu ye..
cute baby girl...


dan segalanya ku terima..
harap dpt la hendaknya terima frame memory lane yg xseberapa nih ye..




my 1st contestent ever..
my K. N yg jari jemarinya asik menari2 jek..
tenks sbb jd org pertama yg memberi support..muahhh



dan kepada pemenang2nya..
sila lapor diri diruangan komen nih ye..
dan bg nama penuh, alamat dan no. hp ke email dibawah



tahniah..tahniah..tahniah..

dan kpd yg xdpt tu..jgn bersedih...
sy doakan semoga kalian dimurahkan rezeki diatas rahmat yg lain pula...
aminnnnn...


ps:- korang yg dpt + sampai adiahnya ke tgn, nnti update dlm blog ye..nak tgk...hehehe

22 comments:

  1. Thniah pada semua pemenang.. MJ xde rezeki kali nie, mayb next time.. heheee

    ReplyDelete
  2. huhu...sedih ni..heheh nnt buat lagi ek!

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada sume pemenang..xde rezeki la nak menang..

    beg upin ipin tu mmg cantik sgt.. :)

    ReplyDelete
  4. c0mey nya beg tuh!nak jugak...hehe...anyway thniah pd pemenang..=)

    ReplyDelete
  5. bestnyer hadiah..tahniah buat pemenang..

    ReplyDelete
  6. yeayyyyyy... Alhamdulillah berbaloi2 jd org 1st.. tengs linda... ilapyu lah!

    nanti akak bg alamat yer.. ngeeee

    mode : sengih gumbira

    ReplyDelete
  7. haha..... best2.. upin ipin .. tahniah la kpd pemenang~~

    ReplyDelete
  8. huwawawawaw tahniah3x pd yg bertuah(gumbire dlm sdih gak ni) hek3x

    ReplyDelete
  9. tahniah pada pemenang..xde rezki daku..sob sob..

    ReplyDelete
  10. wah tahniah2 pada semua pemenang..belum ada rezeki kat sinilah..nnt wat la lagi.nk join lagi..lagi..n lagi..ekekeke :))

    ReplyDelete
  11. wow.
    tahniah yer..


    ps: kenapa kita tak perasan ada contest..alahai..rugi ooooo beg upin n ipin tu

    ReplyDelete
  12. tahniah kepada pemenang2nya...

    tak bernasib baik.. huhu.. :(

    cantekkkknye beg u&i tu..

    ReplyDelete
  13. jom join contest nih.. mana tao ada rezeki cik tihah aka miss random tu.. ehehehe

    contest : anak-anakku comel bergaya

    ReplyDelete
  14. Muahahhaa.....dengan perasaan terlalu gembiranya....adessss..tak caya nih...sambil tampar slow2 pipiku...

    Caya dah...caya dah....Alhamdulillah impian ibu tercapai...hehehe(Rezeki ulang tahun)

    Terima kasih bebanyak pada linda....semoga sentiasa dimurahkan rezeki...

    Nota kaki tangan:Baru berkira2 nak beli beg baru untuk Balqis ke tadika....rezeki Balqis dapat beg upin ipin yang amat cantik itu...Tq..
    nanti saya email yer...

    ReplyDelete
  15. ala..x menang pun..xpelah..nnt i try lagik :-)

    ReplyDelete
  16. cute hadiah tu..
    tahniah semua pemenang..

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK