nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Thursday, October 7, 2010

happy besday my boy lollipop..

6/10/2007..hepi besday my beloved boy lollipop...Mohamad Ilham Zafran...

dah 3 tahun dah anak mak..tp mak slalu nampak yg ilham mcm baby2 lg...ckp pun pelat2 lg...

tahun nih special sikit..sambut dkt taskanya...buat party pack utk kengkwn dia..40 bungkus semuanya...
mlm tu bertungkus lumus mak ngan abah membungkus party pack tu secepat mungkin, sbb, kalau makin lambat kami membungkus, makin byk la 'sweet' yg masuk kemulut kakak ngan adik dr masuk ke dlm bag plastik tu...




apa ada dlm nih..??? ada jelly, london kek, coklat, 'sweet' dan buku catatan...



besday party at taska sri ayu...


hepi besday cayang...




pehal garang kemain muka adik tu..??

 

suka bebdk suma bila nmpk kek..and special tenks 2 cikgu2 coz sgt sporting..

 


makan time...


besday boy








kengkwn...


cikgu menyuap kat yg kecik2..




apa adik dpt..???


adiah dari abah...kegemaran adik, thomas & friend..


ketapi yg leh bertukar jadik robot..canggih kan..:)



mak, xbeli adiah pe2..sbb mak dah sponsor besday party tuk adik @ nursery tu.. tunggu adiah dr umi miza ngan dadima jek la ek..


ps: harap adik diberi kesihatan yg baik, diberkati allah dan menjadi anak yg berjaya didunia dan akhirat..aminn..

7 comments:

  1. hepi besday ilam.... semoga menjadi anak yg soleh...

    ReplyDelete
  2. happy birthday ilham..
    uish hisap puting lagi ke? uhuk3x

    ReplyDelete
  3. asamboi- tenks..:)

    sinomosa- eeeiii tu la psl..mcm2 usaha nak brentikan putingnya tu..dah besar2 dah tu dok nyonyot puting lg...

    ReplyDelete
  4. hapy bezday nyanyak2!!!!!!
    mak ilham nak adik!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. anonymous- sapakah gerangannya dikau..???hehehe
    anyway, tenks ye..nak adik..??kena tanya abahnya dulu..dpt kelulusan x...hehehe

    ReplyDelete
  6. happy besday ilham....hisap puting ek..jgn jadik macm anak sedara kita dh ler..skrg umur dh 5 tahun but puting still tak leh ditinggalkan

    ReplyDelete
  7. syim-..5 taun lg besar tu..jongang x..??gigi ilham ni dah stat kedpn..risau gak...

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK