nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Tuesday, October 19, 2010

Giveway jom slim ala alinac lover



nk masuk contest lagik..tp contest ni best sbb lain dr yg lain..
jom slim ala alinac lover..
knp aku nak join contest nih..??
jwpn aku mmg simple..sbb aku nak kurus!!!..
susah tul aku nak kembalikan ke zaman kegemilangan aku dulu..gemilang keww..??hehehe
lepas bersalin nih, diet punye diet, xsusut2 gak..
lelemak tepu semakin menebal..huhuhu
slalu baca jugak tips2 yg alinac bg (yong nih rajin bg tips)..
dan de amal kan..
tp mana nak tau kan, lepas guna product nih, aku yg sekarang seperti ini


tgk la..kalu tangkap gmbr sure nak kena berlindung balik orang lain..besar gadang... hampesh yg amat...



menjadik seperti ini..(masa umur 26 tahun)..time bertunang..muka hanya sebesar cawan..ala2 Aiswarya Serai.....huahuahua...


tetiba rasa mcmnak nangis bila tgk muka aku 5 taun yg lepas...huaaaaaaaaaa




syarat-syaratnyer mudah je.


1) follow blog Alinaclover.
2) terbuka kepada semua jantina (lelaki/perempuan)
3) buat satu entri kenapa anda mahukan product slimming ni
4) tampal gambar :: GIVEAWAY "JOM SLIM ALA ALINAC LOVER" :: pada entri tersebut dan juga sidebar anda.
5) tinggalkan link anda pada komen di entri ini
6) Tarikh tutup 22 Oktober 2010 pada pukul 12 malam.
7) Pemenang akan dipilih secara rawak dan akan diumumkan pada 23 Oktober 2010


jawapannya pun mudah jek..

1) dah follow lama dah bloh yong nih..
2) saya pompuan okeyyy
3) entry..dah terbukti buat dah nih..
4) tampal side bar..de kat tepi tu..nun disana..
5) cuba yong check de x, linda dah tinggalkan link tu...
7) belum tarikh tutup lg kan..:)
5)

3 comments:

  1. thanks join GA yong yer :) terharu ni..hehe

    penyertaan Sis diterima..

    gud luck ek :)

    jom slim ramai-ramai~

    ReplyDelete
  2. god luck sis....SAPA CAKAP LAA besaq GADANG..mana da laa sis..u stiil cute mute what...blom nampak tanda-tanda tuh lagik...BTW u memang chantik persis Aiswarya rai NOPE Aiswarya Serai OKES....hihihihi

    GOOD LUCK...

    ReplyDelete
  3. mana ada gemuk, berisi skit jek,dah cantik dah tu. ok la tu. mcm su ni, sibuk org kata cengkung la, kurus la.. tak tahu nk wat camana. mkn blh tahan juga la, tpi badan tak nak naik.. hehe

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK