nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Tuesday, October 12, 2010

Ben Ashaari Blog

en ben ashaari nak buat lg skali 'blog list' dlm blog nya..rasanya utk update..


aritu blog aku nih mmg dah de dlm list "tulis diari' nya..dan aku suka..tetiba rasa mcm glamour kejap pulak blog aku nih..hehehe


acctually aku sebenarnya xkejar traffic, sbb mmg aku xdaftar pun dgn nuffnang...aku tau mmg byk kelebihan kalau daftar, dah leh dpt duit, tp ntah la..sbb aku menulis blog nih juz utk menulis 'jurnal harian' ku, dan mencatat kalau2 aku rasa ada benda yg ingin aku luahkan.. dan aku suka kalau ada yg membaca, dan dpt byk feeback utk perkongsi pengalaman, juz tu je dah cukup..


apapun, aku still berminat utk tersenarai skali lg dlm list 'Tulis Diari' en ben ashaari..


dan tenks ye en ben...




No comments:

Post a Comment

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK