nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Thursday, September 23, 2010

selipar ilang d hari raya..(kisah sedih)

sambungan ke sogo..

dan antara hajat aku jugak kesogo sbb aku nak belikan tihah sandal baru..





knp lepas raya baru aku nak belikan..???
sbb sandal yang aku belikan sebelum rayanya hilang!!!!....
aku pun xtau knp tihah nih slalu hilang barang..
knp pencurik suka benooorrr amik barang tihah..
dr sejarah, begnya, subangnya, rantainya, gelangnya, pencil casenya suma penah ilang...
sampai sandal Princess nya yg aku belikan utk beraya pon hilang..


kisahnya terjadi, time aku beraya + open house + tido kat umah nini, adik ipar ku..
Open house kan, sure ramai kuar masuk..

Tapi..????

dalam byk2 selipar, knp larr selipar tihah gak yg ilang..
mahal aku beli...huuuaaa nangisss!!!!
korang bkn xtau brg2 barbie brp harganya kan..??
kalah kasut aku tu harganya...

knp ye..???
mungkin sbb tihah nye selipar agak fancy, dan gambar Barbie nya agak besar..
warna warni lg..
siap ada Heel..
mungkin ada bdk2 yg berkenan,
 & pakai + songlap


tp, yg si emak @ bapaknya pon kalau dah nmpk si anak pakai selipar org lain,
x boleh ke dipulangkan semula selipar tihah itu..???


yg aku pelik,
kalau kata tertukar @ sengaja ditukarkan,
xde pulak selipar bdk lain yg tertinggal...


 
kebarangkaliannya..
bdk tu pakai seliparnya sendiri, dan membimbit selipar tihah bawak pulang...
dan x pasal2, tihah dah xde slipar raya..
dan xpsl2 aku kena mendukung tihah yg seberat 24kg tu kemana2...huhuhu


 
dan balik tihah asik tanya,
"mak bila nak belikan saya sandal baru"..???
aku jadi rimas...


adushhh pening!!!
dan, gambr diatas..aku belikan dia sandal baru..
murah sikit..RM19.90 jek..
pakai duit rayanya..hehehe

oklakan..
guna duit rayanya utk beli brg dia..:)...


macam-macam...

2 comments:

  1. sian tihah...dh tuh selipa nie lawa laaa..ada prIncess cun cam tihah.....

    ReplyDelete
  2. nid's- bkn cian tihah..tp cian mak tihah yg nak kena dokong 24kg pimana2 dan nak kena pi beli lain kasutnya..hehehe

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK