nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Thursday, September 23, 2010

perfume free @ sogo..

hii.td gi jenjln sensorang..jaja kan xde..so, skrg aku kena blaja berdikari...huhuhu

hajat nak nak beli krongsan kat jln TAR..sbb krongsang byk yg batunye dah jatuh...

so, alang2 gi sogo.. aku tringat yg kat risalah sogo yg aku dpt aritu de warehouse sale and INI..

isi borang nih, dan update address email anda..100 yg pertama akan dpt perfume percuma..

so, aku, kalau bab percuma, sukerrrr la...
naik customer services, ckp nak update email...
dia bg borang utk isi..
terus dpt nih..

Flora by Gucci..

wangi x..??aku lupa nak bau..
tertinggal dlm keta plak..
malas nak trun test dulu..
trus update jek..

jd la kan..sapa nk bg hg brg free..????


leh boh dlm purse..
agak2 dah masam ketiak tu, leh calit2 sikit..hehehe
Gucci tuu..jgn main2..
de mcm2 jenis lg kot xsilap..tp aku dpt gucci..


pastu trus turun pekena cendol best kat food court..
aku mmg suka cendol kat sogo nih..
kalau K.nik tau aku gi nih, sure dia jeles, sbb dia pon suka..



so, kengkwn, sok warehouse sale, jgn lupa update email anda kat customer services,
kot2 dlm perfume gak ek..:)

4 comments:

  1. eh cene akak leh termiss baca ntry ni? oo bz kot. haaa kalau nak beli keronsang tu, ajak2 le... akaknye pon dah rosak/ilang ntah maner... tgk lah skang tak de brooch tukar ngan pin jer.. huwaaaa

    ReplyDelete
  2. k.N- ok2..nnti next week kita gi nak..arini ada appointment lain...hehehe..tp linda beli kongsang yg 4 bijik rm10 jek..huhuhu..xnak beli mahal2 sbb nnti cepat boring, nak tukar2 lain pulak..

    ReplyDelete
  3. berehhhh... akak pon nak beli yg kecik2 cumil jer... haa rege lebih krg centuh gak r..

    ReplyDelete
  4. pandai berdikari da akk ak ni..huhhhhu...bestnyer dpt purfume free...mkn cendol lak 2...klo x jaja pun dpt gak kan..sob..sob..sob...mkn sengsorng lak 2..jaja chomel

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK