nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, September 22, 2010

eid mubarak 2

sambung..

knp ntah aku mcm xde mood nak update blog sminggu nih..kalau mood dtg, mau sehari aku buat 2-3 crita...

de mood atau x, aku kena upload gak gmbr2 raya nih sblm ia basi...

lgpon pg nih mcm serabut..pepagi aku dah rasa tension..mcm byk benda nak kena pikir..huhuhu..

abissss...

mood ceria raya plak ye...

raya aritu antr xtiviti kami, mengunjungi umah mamu dan mami kami..

gi penang, umah cici roy- seperti permintaan aku, ciciroy buatkan aku nasik beriyani paling best punye..makcik2 aku kat sini mmg pandai masak..masak yg giler2 kalah kedai mamak punyer...

tenks cici roy sbb melayan kehendak sue nih..muahhh..

pas gi beraya, gi jenjln kat pdg kota,..dah lama aku x kesini...naik feri...rindu tul rasanya..dulu keja kat penang, tetiap ari naik feri sampai nak muntah pon ada..bila dah lama, mulalah rindu..:)

my lovely cousin..lissa anak cici roy..
kalau makcik nih ada kat umah, mmg kecoh abis la umah tu..hehehe


miza adikku ngan my lovely cousin..lissa, atiqah, and syarmin..


perjalanan ke pdg kota..sengih..suka...:)


@ pdg kota reramai...


famous beca pdg kota..


seronok anak2 aku main..pe hal tihah lain mcm je tu..???


on the way balik..naik feri...hubby aku suka sgt naik feri...
beria2 dr awal dia dah ckp kat abg aku nak naik feri..


pe hal la budak getik dua org nih..
kalau dah jumpa..mcm belangkas..


k.pah, aqis, and tihah atas feri..



 
tgk budak getik dua org tu...



(tgk frame2 kat blkg tu, gmbr2 aku masuk paper dpt anugerah pingat emas, dekan every semester,
 best student UTM)...
(tp lelain kali kalau de masa aku publishkan cita nih ye)..Riak, huhuhuhu.

arwah ayah aku bangga kemain..abis kekampung dia tunjuk gmbr aku tu..:)


p.s: de part 3 lak ye...


5 comments:

  1. fuhyoooo... dasat jugak linda nih.. siap dpt anugerah emas!!!! cayaaaaalah... rasa nak g shake-hand...

    ReplyDelete
  2. hehehe..dah basi sbnrnye cita tu...malu lar..hehehe

    ReplyDelete
  3. wahh.. hebat.. dean list every semester...

    ReplyDelete
  4. sangat loike sebab ada gambaq ai dlm entry nih. makcik suka! mama buat dalca tu special utk kak su, heheheh....

    ReplyDelete
  5. fira- tenks..hehehe..

    lis- nnti tetiap kali ksu blk sana, nak pau cici buat dalca lg..hehehe

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK