nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Tuesday, August 10, 2010

dialog bersama memen a.k.a ultraman

anak bujang aku, suka sgt berangan skrg..dan semalam dia dgn gaya konon2 berckp dgn telefon..

dialog pertama

hello!! affan, ni ilam nih..
ha..??memen?? saya la memen..
baik tuan!! ( dgn gaya2 polis)..
nanti karang memen datang naik unta...

dan dia terus letak telefon...
amik balik telefon...

dialog kedua

hello!! ilam, ni affan nih..
ha..?? memen dah datang..?? (sambil berlari2 ke pintu)..
memen dah datang naik unta..
yes, baik tuan...

letak telefon balik...
hahaha..aku gelak mcmnak pecah perut, kalau tgk gelagat dia blakon sorang2 time tu..

sure korang x paham kan..??
kalau korang perasan,
dialog pertama, hello affan, ni ilam nih
dan
dialog kedua, hello ilam, ni affan nih..

sebenarnya orang yg sama, dirinya sendiri.. MOHAMAD ILHAM ZAFRAN...
ilam=ilham dan affan=zafran
dia bercatting2 ngan dirinya sendiri..
bertukar2 dirinya sendiri..

dan memen=ultraman...
yg aku pelik, knp la dia boleh terpikir memen dia nih naik unta..
hish,..anak..anak..macam2..


berangan ngan kasut + stokin abahnya..

6 comments:

  1. hahaha.... cute je bila budak2 berangan... dia pakai stokin tu dah cam zaman org pakai sluaq thight je... :))

    ReplyDelete
  2. Tengok lah anak sapa

    ReplyDelete
  3. k.eja- mmg, kdg2 brangan ntah pe2 ntah..hehehe..

    anonymous- aik, abg, knp komen sbgai anonymous..??knp x komen sbgai m.taufiq..mcm mesti jek..hehehe

    ReplyDelete
  4. hahahaha..cute laaa ilham nie....cerdik nieh.. pandai dia buat dialOq sendiri....ok lah tuh akak janji dia happy ngan Life dia...
    tudia, habeh dia hangkot kasut stokin abah dia...ekekkeke
    otromen zaman la naik unta.....^__________^

    ReplyDelete
  5. nids-klaka kan..kdg2 kita pulak jd heran mcmne dia boleh terpikir sampai gitu skali..kita pon x terpikir leh buat dialog gitu..hehehe

    kerr,otomen versi arab kot, naik unta..agak2 otomen yg dibygkan tu pakai serban x...hahahaha

    ReplyDelete
  6. die pernah mimpi la tue.. he..he..

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK