nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Tuesday, August 17, 2010

BLOG LIST BEN ASHAARI

aku x kenal pun siapa en. ben ashaari nih..tp aku slalu gak tertgk2 blog nyerr..dulu ada segmen jelajah blog bersama en ben nih..tp mcm x sempat aku nak join..and kali nih since K. N telah mempromote ..so, aku join gak lah ek..hehehe

syaratnye amat mudah..

1 ) banner Ben Ashaari Blog
2 ) Tajuk ( BLOG LIST BEN ASHAARI ) dan linkkan ke entri ini ..
3 ) Kategori mana yang ingin anda berada ..

jawappannya..

1)



2) header ben ashaari...dah buat dah diatas..

3) kategori yg dipilih ialah PERIBADI..  
  - sebenarnya ingat nak masuk ibu bapa..tapi, de gak yg aku caca merba, sbb de gak topik2 ilmiah, dan de gak topik2 masakan..(errr de kerr)..hehehe


buat En Ben...

nama saya Belinda Adzmi...org panggil Belle, Linda..tp masa skolah, org panggil saya 'Ben' jugak..so, lebih2 kurang lah kan nama kita..hehehe

Nama blog saya nih That Something About me...saya mencoret apa yg ingin saya ceritakan, umum..ala2 diari tp tidak terlalu 'personal yg ke dalam2'....   kebanyakkannya tentang perkembangan anak2, aktiviti ttg riadah, kerja, bla, bla, bla, bla, bla..

en. ben ckp tempat adalah terhad...so, kena cepat...dan skrg saya kejar...caiyok..caiyok...

mcmne rupa en ben tu ek..???


betul ckp K.N, mmg de rupa jimmy shanley..huhuhu

                       

1 comment:

  1. hehehe... kita jumpa di benashaari.com nanti eh... (arap² termasuk lam list dia r.. hehe)

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK