nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, July 14, 2010

aku dah lalok!!!...

aku agak diam kebelakangan nih..serabut ngan kerja yg makin menimbun..makin aku buat secepat yg mungkin, keja makin banyak...dan ngan adanya 5S skrg nih bkn makin memudahkan kerja aku, tapi makin meyerabutkan..ntah..sbb aku mmg serabut kot..aku pun skrg dah mcm 'patah kaki' suma benda aku kena buat alone..sejak staff ksygan aku dah xde (balik sabah)..'cewahhh, kembang kalau jitah baca nih'..huhuhu..pe pun kena harung lah kan..dah nama pun kerja, ada org yg lg byk kerja dr aku x bising pun kan..aku jek lbih2...

ha, tgk-tgk, betapa sibuknya aku...


hahaha, tipu2...
hahaha, yg nih lg tipu..siap baca paper lg....
v
v
v
v
dengan fail menimbun sebanyak ini, aku leh buat muka x bersalah lg..

p/s: abaikan selipar aku ok..

ha, nih bru betul, muka org byk kerja, ok, belinda, sila buat muka tension please....

hahaha,huhuhu...pulun tensi...


walau sebyk mana pun kerja aku,dan kdg2 membuat aku tahap 'lalok', sib baik blk umah ada 'dadah' aku ...

sayang kamu selamanya..muahhhh

6 comments:

  1. ahahaha.. nampak fail2 u tu pon i da start pening. hehe

    ReplyDelete
  2. fuiyyoo.. memang bz tuh.. bila nak wat tu..hehe

    ReplyDelete
  3. fira- bkn pening jek, kdg2 tahap nak muntah..

    sue- dgn kuasa 'superpower' yg ku ada, akan ku buat sepantas yg mungkin..ceewahhh..tp sempat lg berblogging tu..hehehe

    ReplyDelete
  4. alah saje je sepahkan fail nak lupus tue buat2 sibuk... ha..ha..

    ReplyDelete
  5. asamboi-..wei hg dengki jek ek..sbb hg kuar larr aku kena buat keja ngan begitu byk nye nih..huaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. memng nmpk ke'bz' annya tu..hehehe..tmbh2 dh nanggung keja ni

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK