nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, June 30, 2010

20 things about me..tag dr fira

lama gak fira tag nih..tp terlupa nak jwp, sorie ek fira..muahhh..

mencabar gak soklan2nyerr nih..

tp wpon mencabar, aku kan tetap menjawap ngan sabarrr...ceewahhh..

1. arini aku pakai bju blue colour byk manik2..aku mmg byk baju warna biru wpon aku minat warna purple..knp nyah..

2. krg kul 9.00 pg aku nak g 'kursus pengurusan jenazah', anjuran kelab surau opis aku..pelik kan..??..aku yg volunterr nak attend kursus nih..sbb, ntah, aku suka, skurang2nya nnti kalau de sapa2 yg kematian @ pon aku yg dah sampai ajal, skurang2nya aku tau mcmne org mandikan aku nnti..:)

3. aku dah start diet sminggu, dan dah trun 1.5kg..harap2 aku kuat semangat utk meneruskan lg 20kg..aminn..

4. bos2 aku xde kat opis, so, smlm aku yg jd bos..hehehe..korang bygkan lah aku jd bos, staff aku kata  'linda jd bos, bos yg paling sporting dlm dunia'..yeke, eiiii, aku nih kekdg kejam gak tau...

5. aku baru potong rambut, ala2 lady diana..ntah, mcm x lawa jek..mmmm, mmg aku x lawa pon..hehehe

6. bil kad kredit aku x byr lg...eiiii, nyampah..sok larr byr...

7. smlm aku nangis atas sbb2 yg xdpt dielakkan, tetiba pg td masa aku anta tihah ke tadika, tihah ckp 'Mak jgn menangis lg ye, nanti saya belajar rajin2, kakak sayang mak tau'..dan dlm keta sepanjang perjalanan aku ke opis, aku termenangis lg skali...

8. aku mmg seorang yg kememeh..senang menangis..kalau aku kecik ati,sedih, tgk cita sedih2,  mmg laju jek air mata aku kan trun..

9. krg petang aku kena jd jawatankuasa pembuka tender..dgr kata mcm byk jek tendernyerr..fuhhh...

10. aku dok umah apartment kecik jek..keta kecik..huhuhu..cita sedih..kihkihkih..

11. sebut psl keta, lupa nak ckp, aircond keta aku rosak...geram, smlm blk keja ujan, aku terpaksa larr bukak tingkap sikit nak bg udara masuk..bila larr nak g repair, duit lg...

12. pe lg ek...???? aku anak kedua dr tiga beradik, dan ketiga2 kami menceburi bidang engineering..abg aku elektrikal, aku ngan adik aku civil..

13. aku lahir dkt selangor, dan pernah membesar dkt selangor, johor, Singapura dan kedah..wpon aku byk membesar kat tempat2 lain, tapi aku suka ckp aku nih org kedah.....sbb aku mmg paling suka dok kedah..luv u larr kedah...

14.  aku bru lepas trun beli milo ais jap..aku mmg suka minum milo ais pepagi..

15. errr...tinggi aku 169cm..dan  berat aku ...kg..cuba teka..hehehe

16. Tihah mintak nak pencil box barbie yg baru..mcm2..pencil box lama dia elok lg sbnrnya..tu larr anak zaman skrg, mak dulu belasah jek pencil box mak tu bertaun2 sampai koyak, nak mintak kat dadima, kesian, kami bkn org kaya dulu..mkn cukup2 jek..

17. aku menggunakan talian maxis, dan still menggunakan nombor yg sama selama 12 taun dah..aku jenis malas tukar2 tipon dan nombor tipon...

18. krg lepas blik keja, aku nak g avon jap..byk lak tempahan dr pelanggan kali nih..hehehe..

19. aku bru beli krim rambut gatsby , skrg tiap kali kami nak jenjln, aku suka buat rambut pacak kat ilham...hehehe..abg aku panggil ilham 'david becham'...

20. sok mak aku ada chekup dkt spital, dan aku wajib membawanya kesana..mmg aku kan sentiasa setia menunggu mak aku tiap kali mak aku chekup..

#####  errr, dah 20 ek???..  tetiba mcm byk lak nak tulis lg...xpe, aku simpan, len kali aku tulis lg...

nak tag dkt sapa..???

- suri
- suliana
- sinomosa
- syimah mahasan
- kak N, axelida
- isdafarah, oppss kalau farah rajin nak menjwp dlm2 pantang nih..
- k.eja
- mima
- ipah
- faryn,
- sapa lg ek..???? suma2 kwn2 aku larr ek...

### kalau rajin tau..kalau malas xpe...

4 comments:

  1. and one more thing aku tambah

    21.saya suka membebel...bila saya dah start membebel...sume org senyap tak cakap aper...semua org takut kalau saya dah start membebel


    hehehehehe...gurau jerrr

    ReplyDelete
  2. k.N- ha! jpw jgn x jwp..

    che pah..eh aku dah kurang membebel tau skrg..org jek sukerr membebel kat aku..huhuhu

    ReplyDelete
  3. alahai diriku jua di tag..sorry tak perasan hihi..nnti kalo free diriku buat eks..alahai byk tuh..

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK