nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Monday, May 10, 2010

speed post..

speed post..???mcm byk benda nak cita..tp mcm serabut..tp mcm nak cita gak...last week byk benda yg aku buat dan aku kena buat sebenarnya...dr outstation ke klantan, hari pekerja, hari ibu mcmm2...

JPS kelantan...isnin-jumaat

Tebatan Banjir dan aku de site visit...aku mmg suka kalau diarah ke klantan nih..sbb byk yg leh shopping..tp duit..???...ingat2 sndri la ek..yg kesiannya hubby aku larr..tunggang langgang menjaga anak...tihah la yg susahnya, siapkan dia ke skolah, mengajar dia buat homework dll...dan aku pun rindunyaaaaaa kat anak2 aku walaupun aku g 5 ari....hish mcmne la kalau aku g korea sampai sebulan..sib baik aku tolak...


x byk tangkap gmbr senarnya kat sana..nih post kat sg golok..site visit..getik jek muka aku kan..hehehe

kat airport...boring sensorang...selamat tinggal klantan...aik..awat de superman kat blkg aku tu..??

kul 12 mlm..abg cyg ngan tihah amik aku kat airport..lapar2...

sogo...jumaat...
giler pe..balik dr klantan..gi sogo lak..hehehe..sogo warehouse sale beb..kasut tihah dah koyak..so, nak tak nak kesian kat dia..aku gagahkan gak g beli walaupun aku x larat+letih tahap maharaja...dan balik dr sogo aku tidur tahap org pengsan!!!


cute kan...

sabtu..perhimpunan hari pekerja...The Mines sri kembangan..

malas+malas+malas sebenarnya..tapi dah nama aku naik..so, kena la gi gak..en samian yg baru balik dr USA pun leh gagahkan diri gi, ni kan aku yg baru balik dr klantan kan..buat malu jek kalau malas2 nih..


nampak PM dr kejauhan jek..aku pun xdgr sgt pe yg PM bebelkan nih..aku dok borak jek kat blkg..hehehe..ingatkan PM nak ckp naik gaji..tp, xde pun.....huhuhu



en samian, k.nik, aku and intan...k.nik apsal sedih sgt tu..??tau la PM x umum naik gaji pon..jgn la layu sgt..hehehe


posing ngada2 aku ngan intan..

*** hg nih belinda kata byk nak cita..??xde pon...???gimik je lebey.... utk hari ibu, aku post esok lak kay..

1 comment:

  1. waaaaaaaaaaa.. linda is back :) mst pnat kn direct x rehat tu.. tmbah lg penat nk kene sapu sawang kt blog lg kan he3x

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK