nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Tuesday, May 25, 2010

kecoh sekampung..

WARNING!!..This post contain full of photo..if someone of u ellergy for photo u can close it before ull vomit..

full!!!ujung minggu aku mmg full..abg aku dtg dr kedah..so, aku sebagai duta Kuala Lumpur nih ditugaskan membawa abg aku jenjln..tp aku suka tugas tu..aku kalau bab jenjln mmg serah larr..

sabtu pg dah g airport amik family abg aku..bersumbat la gak..sib baik keta besar..Naza Ria..kalau x cukup besar lg aku sediakan lori nanti..hehehe


bertolak pg2..bersumbat mcm sardin..6 adult and 4 children..


Tihah ngan adik..belum apa2 lg dah tido..

and mlm perjalanan pertama..ke I-city..mmg dah lama nak ke sini..ok la tempatnya..cantik!..tp org terlalu ramai..menyampah aku..depa2 nih dok lah rumah diam2, xreti kerr..???..bg aku je yg gi jenjln..hehehe

dlm ramai2 tu kasut ilham hilang sebelah..baru je beli..geram tul aku..


Cantik kan..?/rumah salji..


posing mencangkung aku ngan tihah..


mak, byan family and miza..

sepetang d muzium...


Tihah ngan Siti payung..


With hang tuah..tgk Ilham buat aksi kuak Lentang dia..


I love this pic so much..mak dan anak2nya..dan seperti selalu aku slalu yg dompot than other..ugly duckling bak kata abg aku..huhuhu


kecoh riuh sekampung..

sepetang di cosmo world berjaya times square..









isnin- airport..hantar byan family.. amik tihah d tadika..dan rushing ke airport..


Dadima ngan cucu2 nya..syg Ilham xde..tinggal dkt nursery..


pelukan terakhir kak 'ah dgn adik balqis..

1 comment:

  1. wah... mmg seronok dapat berkumpul satu family.. best..best..

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK