nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Friday, May 14, 2010

hii..

hiii..senang je kan tajuk tu..aku x tau nak boh tajuk pe..juz nak lepak2 dan cita2 jek..

semlm aku cuti..gi buat pasport..aku mmg dah de pasport tu..tp dah lama mati (leh kew guna ayat tu)..so, renew ngan tihah ngan ilham..abg cyg punya dah renew dah aritu..saje renew sbb senang kalau nak masuk singapore nanti..lg pun dah lama aku x masuk sana..cousin2 aku kat sana dah lama membebel kata aku lupakan diaorg...
DAN lg pun kot2 la aku de rezeki g london nanti...hahahaha..berangan fuih!!!


kakak ngan baju skolah lg..

Fuh susah tul nak tgkp gmbr adik...jenuh kepung..

us..sib baik aku puas ati ngan muka aku time nih..sbb aku nih kalau bergmbar ala2 gini sure muka terpeleot punya..

itu crita smlm..dan td jumaat..aku gi beli brg kat tesco..sok abg cyg nak mkn 'speggeti carbonara' dan lusa nak mkn 'nasik dagang'..demand ek..sib baik senang jek.. so, td gi beli bhn2 la kat tesco tu..sblm aku gi, singgah amik tihah kat tadika dan mak aku dkt bank negara...Yg aku nak citanya aku mkn kat 'KLUANG STATION'..best mknan dia..asam laksa dia dan nasik asam ikan dia fuhhhh menyengat...harga pun ok..and burger utk tihah burger home made pun sedap rotinya...


KLUANG STATION..len kali leh g ngan abg cyg lak..

suasana..

laksa..sori gambar xcantik dan aku dah kacau2 laksa nih dah time nih..

nasi asam ikan utk mak..nampak simple tp kuah asam ikan dia mmg best..

tihah with burger..berangan...

abis tihah mkn suma2 nih..licin..

2 comments:

  1. linda pandai wat nasi dagang ke?? su je tak bljr2 lagi ngan mak resepi nasi dagang. makan je tahu nye..hihi

    ReplyDelete
  2. x la pandai..tp boleh larr..nnti post ptg nih linda upload gmbrnye..linda buat nasik dagang simple jek..x kukus pun..malas..pakai periuk nasik jek..hehehe

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK