nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Friday, April 16, 2010

minggu mkn kek..

minggu nih mmg rosak abis diet aku..mmg minggu kek..dan sudah semestinya kek secret recipe..pe pun yg pasti mmg best dan sedap..and diucapkan slmt ari jadi buat yg terlibat..


1st epi besday 2 my big boss..en.pozi..dah putih dah rambut tu boss...hehehe


bos yg best..mmg sporting abis..k.idah slalu menyaport aku when aku was down..

dan ini kad dr kami muat k.idah tersyg..aku yg mana..??yg baju pink cute tu..:)


and besday my best buddies..jaja..mmg ngan makcik nih larr aku slalu merayap..bab merayap kepala aku mmg ngam gilerr jek ngan dia..


dan sudah semestinya ada pizza dan kek..nyummy..


gmbr nih diambil time aku dan jaja merayap ke great eastern mall..

2 comments:

  1. ye r linda, mmg 2hrni sendat perot d wat nye d sbbkn mjlis mkn2 kt opes kte.. burrppp.. alhmdulillah.. oppss tersendawa piza plaks..

    hi3x pic linda ni dh menginterframekan diriku scara x sngaja dgn koleksi bj ngandung :p mmg sajer interframe sebelah bos hi3x

    ReplyDelete
  2. ntah..gmbr dia lak lebih dr gmbr tuan punye blog..nak kena bayar nih..hehehe

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK