nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Monday, April 26, 2010

menang cabutan bertuah..

entah tetiba jek aku leh menang cabutan bertuah anjuran blog irma..x sangka sebenarnya..bertuah gak aku nih ek..lepas nih tunggu kot2 de rezeki dkt dr faryn lak..tp pe adiah tu ek irma..??? irma x ckp lg..tp kalau boleh bg larr hanging clock wall tu..cantik..hehehehe..

and kengkwn, irma nig ada rumah yg cantik tau, dia pandai mendecorate umah dia..dan dia gak ada menjual dan menjait benda2 yg cantik..kalu de kengkwn yg nak order pun leh..tgk lar blog dia kat http://iriscottage.blogspot.com/..

1 comment:

  1. tahniah!! cayalah... ni mmg btol2 betuah ek.. bkn kroni yek :p kalo kat blog dr faryn tu nnt dpt handbag kan.. warghhhhhhhh..

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK