nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Tuesday, April 13, 2010

jom test menaip..

tgk my blog member sue ajak uji kederasan menaip..hehehe..aku bab menaip nih biasa2 jek..ikut mood..ada hari laju jek..de hari lembap kemain..tahap sebijik2..entah tgk la result ok kerr..??arini mood baik..hehehe..mood baik sbb bos ramai xde..bos paling bos arini pun zaki di panggil 'senior sikit' hehehe, leh ke?? sbb ikut seniority dia yg paling senior kat sini..tu pun dia mmg sporting abis..(zaki tu hubby my blog member sue tu larrr)hehehe..

and kengkwn, kalau nak try jom la wek..kita tgk sapa yg lebih..hehehe

37 perkataan

Speedtest

1 comment:

  1. ahaha..tere la tu kak.. nanti, leh main lagi, tgk ada up tak speed tu..hehe

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK