nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Monday, April 19, 2010

fatihah & homework..

sejak akhir2 nih tihah makin byk homework..pendidikan malaysia skrg dah mkin meningkat, tadika pun dah homework byk2..tambah2 subjek mandarin dia.. tetiap hari homework sampai 3-4 m/s..tp tihah mmg suka buat homeworknya..bila homework dia byk lg dia suka..kdg2 siap kata yeay! yeah!..kdg2 de hari yg dia xde h/work dan aku malas nak mengajar dia, dia akan tanya berkali2, 'mak, knp kakak tak belajar harini'..??...yg tension ialah mak nya lah.. mana nak menunggu tihah buat hwork (tihah menulis slow sgt),nak mengemas lg, basuh bju, bsuh kain, iron bju, menyapu, bla,bla..ceewahhh..

tp aku tgk tihah lebih cenderung subjek math, jawi and mandarin..kalau bukak buku bacaan dia mula buat muka bosan, kalau math @ jawi @ mandarin..sengih2 lg dia xcited..aku dulu pun mcm tu gak lerrr..hehehe

##pepun, mak harap tihah akan sentiasa camni..sentiasa bersemangat untuk belajar sampai bila2..dan susah payah letih2 mak untuk kakak semuanya pengorbanan dan berbaloi..


belajar rajin2 ye sayang..


homework!!


tihah xsuka blaja kat meja, dia suka dok mcmnih @ baring jek..


tihah dpt 'STAR'




Jawi pun tihah sentiasa dpt 'STAR'..tihah pembaca jawi dan mandarin dgn baik, tp kalau bahasa malaysia jek, mula la dia cebik..


tgk tu, subjek bahasa siap dpt warning lg..sbb dia agak lemah..



"Star' lagik..

6 comments:

  1. he..he.. rajinnye.. mesti linda kecik2 pun rajin wat homework ahaks...

    ReplyDelete
  2. Hеy there! This is my 1st comment here ѕo I јust wanted to givе а quick shout out аnd say I gеnuinely enjoy reading thrоugh yοur articles.
    Can you recοmmеnԁ аny otheг blogs/websites/foгums
    that go оѵeг the same tοpics?

    Τhankѕ!

    Also visіt my blog poѕt; meuble de salle de bain

    ReplyDelete
  3. ӏ јuѕt like the valuable іnfο
    you supply to your artіcles. Ι
    will bοokmarκ your wеblog аnԁ test again
    hеre гegularly. I am гather sure I ωill leaгn mаny
    new stuff proper гight heгe! Best of luck for
    the fοllоwіng!

    Visit my wеb-site: pas cher

    ReplyDelete
  4. It's wonderful that you are getting thoughts from this piece of writing as well as from our argument made at this place.

    Feel free to surf to my blog post ... meuble de salle de bain

    ReplyDelete
  5. This is a topic which is close to my heart... Thank you!
    Exactly where are your contact details though?

    my page - voyance Gratuite

    ReplyDelete
  6. What a information of un-ambiguity and preserveness of valuable knowledge on
    the topic of unpredicted feelings.

    my site voyance par téléphone

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK