nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Tuesday, April 20, 2010

"BE MY 19,099th VISITOR"

sebenarnya xpenah masuk lg contest mcmnih..nak cuba nasib larr..byk kengkwn yg ajak join, tp mcm xreti jek cara2 nak buat link menglink tu..tp ntah knp since my new blog friend Dr Faryn buat, hatiku meronta2 nak join..cewahhh..sbb tgk gmbr bag sembonia tu kot..hehehe..ne nak tau de rezeki leh menang kan??...

so, kengkwn..pe lg..meh la kita join beramai2..kita tgk sapa yg kena..



antara syarat2 nak masuk contest nih ialah:-

1) warganegara Malaysia..yeahhh saya mmg warganegara malaysia walaupun saya pernah membesar di singapura..aku org kedah okay..(orang kedah yg lahir d selangor)..hehehe

2) 18 taun keatas..yeah..aku dah 31 taun dah pun..

3) Be follower..ye, aku mmg dah buat dr asal..sbb blog dr faryn mmg best dan penuh info..aku jd followernyer bkn just sbb nak adiah semata2..

4) letakkan banner..krg lepas publish entry nih, aku ku buat banner itu..

5) doa2kan lah aku yg lucky, jd org yg ke 19,099..sbb aku bab2 lucky draw nih mmg xpenah dpt..xlucky kot..ne nak tau nih yg 1st aku dpt lucky draw..hehehe

No comments:

Post a Comment

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK