nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Thursday, April 1, 2010

ada apa dengan Ilham Zafran dan Izz danish

Ada apa dengan Ilham Zafran dan Izz Danish..???pelik kan tajuknya..bila aku tgk gmbr Izz Danish Dkt Blog Ibunya (suri) tetiba dpt idea tentang dua2 anak kami nih...so,

cuba lihat photo dibawah.......



persamaan nya..????

- dua2 start huruf 'I' Izz Danish dan Ilham Zafran...

- Dua2 ada baju yg sama...(tak sangka ek suri, leh lak kita terbeli baju yg sama, aku beli dkt kedah, hg beli kat mana..???)

- Mak nya dua2 blaja sama, satu kelas, satu rumah, satu bantal, satu keta (aku slalu nyumpang hg dulu hehehe) time kami kat Uitm arau dulu..aku pun dulu slalu merayap gi umah suri kat kd darat padang melangit, beseri perlis dulu..susah payah nangis ketawa kita dulu...tp hg susah nangis, aku yg slalu nangis..gheheheh

- dan sekarang maknya juga kebetulan keja dkt JPS jabatan yg sama, cuma suri kat shah alam dan aku kat K.L...

- dan kami bersanding dan terpilih pd hari yg sama,13/3/2005 tp suri kat perlis dan aku kat kedah...kengkwn sekelas Uitm ramai yg bising sbb susah dua2 tempat dlm satu hari yg sama..

pe lg ek suri...????de lg tak...???hehehe..

@## tp suri nih slalu beleter kat aku tau dr dulu..kalau dia dtg opis aku, sure de jek dia..hope persahabatan kita berkekalan la ek,sampai bila2 walaupun hg slalu bising aku malas tipon hg..hehehe

3 comments:

  1. ben, aku dh baca...wah hehe...byk ye persamaan kita dua...tk sangka hg sayang kt aku...hehehe...aku kuat berleter ke? tk perasan plak...ekekeke

    ReplyDelete
  2. opps lupa jawab soklan...aku beli bju danish tu kt shah alam nie je...

    ReplyDelete
  3. hehehe, de gak leteran hg tu..hg beleter kat aku, aku beleter kat fadz..hehehe

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK