nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Monday, March 29, 2010

hepi besday cayang...

Last saturday a.k.a 27/3/2010 is my mr'T' besday...HAPPY BIRTHDAY to you my lovely! muahhh... yes, time goes very fast and now my dearest mr T is now 36!, lg sikit jek nak ke 40 tu abang!!!...Since that saturday also earth hour so, we decided to celebrate it at my mom house..pantai dalam..
biasa2 jek adiah for my mr 'T' besday..sepasang persalinan (ceewahh, mcm hantaran lak) dan satu cute cake, and about that cute cake, i already book it since february lagi kat rina..cute and sedap tau, moist choc..kalau nak, kengkwn leh larr order dkt link di atas..

tgk gmbr jek larr ek..


since mood langkawi kami masih ada, sbb tu aku nak design swimming pool tu..

us in cartoon..

hepi besday cayang yg ke 36..

us in real...

tiup lilin..fuhhh..moga diberkati dan dimurahkan rezeki..

kek yg dah mula dikekah..dan tihah dah mkn kepala aku awal2 lg..

sepasang persalinan hadiah untukmu..tgk tu, buat posing ala2 model gitu..

3 comments:

  1. wah dah taruk dlm blog.. 36 dah ekk.. sikit lagi 40.. life begin at 40..

    ReplyDelete
  2. cute nye kek..happy bday to mr T:-)

    ReplyDelete
  3. cute kan..hehe..anyway tenks ok..muahhh

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK