nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Tuesday, March 2, 2010

Fatihah school register...

2/3/2010..go to convent bukit nanas (CBN) for register fatihah school..fatihah now is 5 years and i think its better off me to register fatihah school early coz i dowant any frenzy later.. acctually, this convent bukit nanas adalah sekolah kedua dlm fikiran kami, 1st kami target nak masukkan tihah dkt SJKC chio nan, jln pahang, dkt jek ngan opis hubby aku, dan tu sek cina very2 good reputation in town, tp entah pikir punya pikir, at last, CBN yg jadik pilihan, memandangkan ia dkt ngan opis aku dan CBN nih sek ren keb terbaik dgn rekod 80% student yg dpt 5A..

mesti ada yg tertanya kan, knp aku beria nak masukkan tihah SJKC atau convent, sebenarnya sebab skrg tihah dah berada di tadika aliran mandarin, dan dia dah mula boleh bercakap sikit2 dlm bahasa cina, so, utk elakkan segala ilmu yg dia belajar tu ilang mcm tu jek, tu yg kami decide masukkan dia convent tu, sbb convent tu ada subjek mandarin yg ramai budak melayu amik subjek tu kat sana..

dah, daftar sekolah pg nih, sekarang aku nak cari sekolah agama petangnya pulak @ sekolah KAFA...sekolah kafa pun amat lah penting jugak... mmmm,tihah, mak dah cari yang terbaik buat tihah dan pepun mak harap tihah akan yg seorang yg berjaya dan berguna dunia dan akhirat..aminnn


nih la insyallah bakal sek tihah nnti..dok la hg kat sek nih sampai boring..

cop mohor dkt blkg surat beranaknya..

ini lah budak busyuk nama nur fatihah amni nih..

***and bila dah daftar sekolah tadi mula berfikir, fatihah dah semakin besar....
'mmmm,fatihah yang semakin besar atau aku yang semakin tua'..????fikir-fikirkan belinda....

2 comments:

  1. haaaahhhhaaa...sedar lah...aku pun dah makin tua nie

    ReplyDelete
  2. ha, hg tu yg kena cepat2 kawen..nanti dah tua mcm aku anak baru nak darjah satu..ada kawan aku, 18 taun dah kawen, skrg anak dah tingkt 1 dah..lg dasyatttt..

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK