nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Thursday, February 11, 2010

ikut sapa..???

rupa awak ikut sapa..??mak ke abah..???anak awak nih sebijik mcm abah dia....mmmm, slalukan dgr ayat2 mcm tu???... kalau in my family, adik ngan abang aku sebijik ikut mak aku,tinggi, putih merah + melepak dan rambut perang mcm daun kering..aku lak..?? aku seorang yg ikut abah, dlm family aku agak rendah, berkulit gelap dan rambut hitam pekat..but dunt worry abah, im very proud 4 what u inherit for me..cayang abah...cuma satu jek yg frust, abah aku pandai bermain suma alat muzik, piano, gitar, drum, seksafone, biola suma dia tau, dah dia pandai melukis yg mmg real betul2 ngan apa yg reality, xde satu pun anak2nya yg mewarisi bakat yg hebat tu, anak2nya kalau melukis suma keras..lukis org lidi leh larr..hehehe

kalau anak2 aku lak, rasanya fatihah sekarang dah sebijik sejibun ikut aku...maybe sbb tu la kot aku slalu gaduh jek ngan tihah, org tua2 ckp kalau anak tu byk muka kita, kita akan byk tak setuju angin ngan dia.mak aku ckp aku masa kecik mcm tu larr rupanya, cuma idung aku mancung cikit jek..sbb anak2 aku mmg inherit idung abahnya..idung comel2 manja..hehe..kalau bab mkn lak tihah byk ikut my hubby, 'agak byk pilihan yg dia kurang gemar'..kalau tihah, telur xnak la, lembek2 sikit tihah x nak, mcm2..

Ilham lak, mmg sebijik sejibun lak muka my hubby, rasanya xde muka aku lansung, cuma mata jek amik mata buntang aku..tp selera mkn lak ilham byk ikut aku, suma dia blasah, tempoyak ke, budu ke, sepedas2 mknan dia leh tahan mkn..

mmm,sebenarnya x kisah la kan, ikut sapa pun, mak boleh, abah pun boleh, asal jd anak yg baik, dan taat kat ibu bapa dan Allah SWT kan..


nih gmbr bancian yg telah dibuat..hehe

5 comments:

  1. ha.ha.. first!

    setuju.. tehah ikut linda pastu ilham ikut husband linda.

    ReplyDelete
  2. eeii..sama la muka tihah ngan akak..sebijik:-)

    ReplyDelete
  3. hehehe..kan?...kalau dlm 20 tahu akan dtg, jumpa muka yg mcm linda nih jgn compius okay, jgn ingat linda muda kembali..yg pasti tu sure tihah..hahaha

    ReplyDelete
  4. hu3x ni yg bleh bikin saspen kt is.. mirip siapakah ank ku ini nnt he3x

    kalo nk mirip tihah+ilham+aqil bleh x hi3x

    ReplyDelete
  5. hehe, tp kan is, sang ayah mmg bangga kalau anak ikot muka dia..kdg2 anak kita nih leh tetiba je pulak ikut muka nenek atau atoknya..hehehe.. sebenarnya mcm linda ckp kat atas, xkisah la ikut sapa kan..janji sihat..
    errr, leh gak nnti print gmbr tihah+ilham+aqil letak kat partiton..sumber inspirasi..hehehe

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK