nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Friday, February 5, 2010

gentingg...

1/02/2010

Last monday my family and i go to genting 4 the one day only..genting again kan..???hahaha, acctually i think its about 4 month dah we not going 2 genting...so, dah lama gak kan..????hehehe..

(juz copiey from last year post about genting) Every time i go 2 genting my opismate alwayzz ask, why genting..????alwayz genting aaa..??? why genting..??? every month go 2 genting...
1st coz all my family hv annual genting card, pay 4 once time go 4 everyday..so, we can be there as much as we can 4 whole year..
2nd bcoz i hv 'Fatihah' yg kalau boleh everyweekend nak gi sana..
3rd donno why..janji aku suka and my hubby agree ok..

yg beshnyerr, at that time..less people..we nonit to 'Q' long...what item u whant 2 play, u juz 'Q' cikit jek, then trus main..and another one, 4 the 1st time we checkin at Theme Park hotel..the room is sooo bigggg...im very2 satisfied..boleh berlari2 lg kat dlm dia, its very better than 1st world hotel yg sgt2 small, juz leh berjln dua tiga jejak jek kat dlm bilik tu..

ok..ok..dowant story bebyk..below shown what hv we donne at genting ok..


Genting...here we come....


ok kan bilik dia..??ok sesgt larrr depend on 1st world..


memandangkan aku dah penat nak menolak Ilham, so, aku amik 'maid' sorang utk menolaknya..and ilham takut ngan maid tu..hehe


Ilham suka naik nih..rasanya dia bdk yg terkecik yg naik nih..solero nih kan tinggi dan gayat..


nih maknanya gmbr budget cun..hehe

at lobby hotel

pon..pon..naik keta..

eh, aku nmpak kurus kan..???hehehe

pelukan dua bradik..

like this pic...

brani ilham masuk umah hantu..mak dia pun takut..

ilham and kakak ngan bumper car..dia yg paling kecik kat situ..bila ada bdk langgar dia, nmpak dia terangkat mcm nak melayang, sib baik seat belt tu ketat..

auuuummm, dinosour nak geget adikkk...

mak pon dah mcm bdk2 dah..pdhal dah 30 lebih dah..

****byk kemain gmbr yg aku publish kali nih kan...

7 comments:

  1. ahaks... sapela suruh linda berlari2 dalam bilik tue.. kat luar kat luas nak berlari2 hu..hu.. nape tehah suke genting? saya tahu..saya tahu.. mungkin linda n husband selalu honeymoon kat genting sebelum dapat tehah. ahaks..ahaks...

    ReplyDelete
  2. wahhh best nyer!!! berapa fees masuk genting skrg? teringin gak nak bawak budak2 pergi.. hari tu pergi bird park.. mak ayah nyer yg over excited.. sama la kita linda.. hehehe

    ReplyDelete
  3. kens larrr..dlm bilik tu nak berlari2 manja ngan hubby..hehe..
    eh, mmg kami honeymoon kat genting pun dulu..hehe,lg satu sbb tihah tu cucu sedara lim goh tong tu..sbb tu larr tihah suka g sana, nk jumpa atoknyerr..

    ReplyDelete
  4. ahanks.. berlari manje ape. sampai nak retak lantai hotel tue.. hu..hu.. eh bukan lim goh tong dah kembali ke dalam tanah ke?

    ReplyDelete
  5. rina..rm45 kot for all park..linda x ingat larr..sbb linda buat annual card, so linda leh g anytime tetiap ari pun xpe dlm satahun tu..yg tu rm120 for one person/card.. cuba rina tgk web site genting tu..

    ReplyDelete
  6. bestnye..bile la nak gi genting ni..hehe..

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK