nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, January 13, 2010

sepetang di KLCC

aritu,ujung minggu kami sekeluarga just merayap2 kat KLCC, bwk anak2 memandi kat sana.. best, sbb free..hehe..tapi kat situ org tua xleh mandi manda..bdk bwh 12 tahun jek yg leh..abis mandi, gi jenjln jap kat atas KLCC, x byk kedai yg kami menyinggah, juz Toy'R us grap toys 4 my both child dan gi galeri Petronas..
Riuh rendah kecoh sekampung la gak bila gi reramai nih..anyway, picture below can discribe how kecoh it is..hehehe

aaaa, cepat larr abah, adik dah x sabar nak mandi2 nih..

Ilham dengan gaya ala2 ngesot buaya..

Fatihah ngan Balqis (anak abg aku)..berdua nih kalau berjumpa mmg x leh berenggan..mcm belangkas..sampai nak masuk toilet pun nak gi berdua..

nih la empat sepupu, amar and balqis (my bro child) and tihah and Ilham (my child)

My beloved sibling..syg sgt kat suma..kami mmg sgt2 rapat bertiga, dua tiga hari x contack mula larr rindu each other..

huru hara tul nak mengawal Ilham zafran nih..sampai menjerit la aku kat situ..hehe


nih namanya budak ceciput..hehe






tgk betapa huru haranya..pe pun tihah still mantain bg posing maut nyer..dia x peduli org ready ke tak, janji post dia ttp vogue
tihah and mak..

kali nih ilham terkawal sikit..dan tihah sure mcm biasa, posing sakan..
anyway..sesapa yg ada anak kecil dan nak bg dia memandi ala2 simple, aku mmg syorkan la kat dpn KLCC..sure anak2 anda suka nyerr..ok, that all, anyway, 1 day after we hanging out at this KLCC, we visit zoo negara lak, malas la lak nak cita kat sini, panjang sgt lak gmbr nyerr, so, ill show u that all photo at next new post lak ek...chowwwww...

2 comments:

  1. tunggu aqil besar skit la baru leh main air kat pool..hehe

    ReplyDelete
  2. sue..aqil skrg pon dah ok, pool dia ada saiz2..ada pool yg cetek sgt..sbb anak abg linda pun baya aqil rasanya, bru nak bertatih..ligat gak kat sana..

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK