nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, January 27, 2010

rindu mak..(post nih ditujukan khas utk mak)

Post nih ditujukan khas utuk mak..walaupun sue tahu mak tak baca...

jumaat lalu mak ke singapore, mmg dah lama mak x kesana jumpa kakak2 kesayangannya.. rasanya dlm 4 bulan dah mak tak kesana..selama nih mmg sue tak kisah mak pergi berapa lama pun janji mak selamat..tapi kali nih lain mcm..mak tak call sue lansung.. sue cuba call mak, tapi network maxis dkt sana tak dapat..kalau dulu2 bila mak gi sana, then sue call tak dapat, sue akan call kakak2 mak, tapi sejak Hp sue kena ragut aritu, sue dah xde no. sapa2 pun, makcik2, my cousin2 suma dah ilang..

mungkin bg org lain baru 3 hari x call mak perkara biasa..tp bg sue, rasanya sejak sue tingkatan 4, sejak duduk di asrama dulu, x pernah walau sehari pun berlalu sue tak call dan mendengar suara merdu mak tu..tak kira walau apa keadaan pun, sue honeymoon,walau sue masuk wad, walau sue bersalin pun,walau apa keadaan pun suara mak mmg akan kedengaran setiap hari di sepanjang hidup sue....tak kira apapun, kita tetap akan bercakap, walau hanya bertanya 'mak dah makan..?? mak masak apa arini..?? walau kadang2 kita bergaduh, sbb sue nih agak degil dan suka menjawap, tp tak lama, dua tiga jam kemudian mesti sue akan call balik minta maaf..tak pernah sehari pun berlalu tanpa suara mak..

tp tp tp sekarang sgt2 janggal..dah 3 hari tak dgr suara mak... mlm td dan semasa sue tulis blog nih air mata sue mengalir deras..terlalu rindu kan mak..mak pun kenapa tak telepon sue jugak..???mak tak rindu dkt sue kerr..?? geram pulak kat mak nih..bkn mak tak tau sue mcmna kalau tak dgr suara mak sehari..

arrrghhhhhh, tak sabar rasanya nak menunggu ari jumaat nih..mak balik jumaat nih kan..??? sue nak gomol mak sehabis mungkin...



Wajah kesayangan hamba....

3 comments:

  1. eeeee, sibuk jek budak tu..jgn kacau mak saya ek..aboy gi larr kat mak aboy tu...(dgn nada bdk2 4 tahun)..

    ReplyDelete
  2. habislah mami kena gomol nanti ala2 wrestling

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK