nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Monday, January 25, 2010

My child and casting

23/1/09...last saturday, bwk my child gi casting dkt ampang..acctually pagi saturday tu baru my sis (miza) ckp ada casting..acctually miza yg ada casting sebenarnya, tp miza sesaja tanya production tu either nak pakai kanak2 tak..then bila org production tu bg green light, trus miza msg aku, then ptg kul 3++ gi jelajah mencari tempat syarikat tu..
everything ok..Fatihah tak pyh ckp larr, mmg bergaya abis-abisan..tapi ilham time tu tak mesra alam tul..serius tul..
aku harap tihah dpt larr gamaknya..aku tanya, projek terbaru dia, nak cari budak utk iklan 1malasia dan drama terbaru khabir bhatia (ala, pengarah nur kasih tu)..aku tak minat utk drama tu sgt, just kalau dpt iklan tu dah kira ok sgt..kalau tihah dpt, leh larr bertambah sikit saving akaun YIPEE anak2 aku..hehehe..


Posing dulu dpn umah sebelum gi..



entry form..



Ilham dgn gaya tidak mesra alam..garang bkn main..


post dua beradik..

Tihah mmg xpayah disuruh..mcm2 posing dia..aku terlupa tangkap gmbr dia byk2 sbb terlalu excited..


- gmbr2 nih suma diambil dr hp kamera aku jek..tp gmbr yg diambil dr kameraman tu mmg cantik2..syg aku xbwk pendrive, kalau tak leh larr copy..

11 comments:

  1. wahhh nanti anak linda jadi pelakon gitu.. best best! glamour you!

    ReplyDelete
  2. hahaha, dpt nye pun xtentu lg..sementara dia kecik bg larr dia nak blakon kerr, leh tambah saving acc dia...tp kalau dia dah besar, mmg linda xkan bg nyerr..

    ReplyDelete
  3. bestnya..tihah pandai posing takpe..kalau aqil kena tgk mood juga..hihi..bagus utk saving tihah ye..

    ReplyDelete
  4. yihiiii.. mntak2 la dpt, leh k.is tmpang glamer tihah & ilham he3x

    ReplyDelete
  5. sue..ala, aqil sama larr mcm ilham..mood dia xbaik, tu yg x mesra alam tu..garang bkn main mukanya..
    is..boleh2..harap2 dpt larr..hehehe

    ReplyDelete
  6. pheewit tihah..
    opss pembetulan bukan k.is tapi aunty is k (tak larat haha)

    ReplyDelete
  7. aah ek, xprasan lak..eeee, geli jek lak ek, nak jd mak org dah still k.is lagik..hahahaha

    ReplyDelete
  8. haah wit bayaran berlakon nanti jgn pengurus artis (linda) pulak yg sapu. penat tehah posing tue ahaks...

    ReplyDelete
  9. kerol syyyhhhh jgn ckp..rahsia..hahaha..eh tak larrr..nih tuk simpanan depa jugak..linda nih baik dan leh dipercayai tau..

    ReplyDelete
  10. hehe,smtr bdk2 jek bg nih kaseh..nnti dah besar jgn arrrr..eh awak dok gombak kat ne ek..???

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK