nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, December 30, 2009

menang lagik..hehe

4 this year, dah dua kali aku masuk peraduan dan menang..tapi saguhati jek la...jadi la kan..better than nothing...alhamdulillah

yg 1st aku menang satuhati pertandingan Dutch Lady
- adiahnya- T-shirt 2 helai, 1 bingkai gambar, 1 tupperware dan 1 tuala mandi besar..yg mana kesemuanya brand Dutch Lady..besttt..
yg nih grand prise dia umah sebijik..knp la aku xdpt umah tu..

Yg 2nd, semlm aku dpt surat dan call... peraduan Avon, dpt saguhati gak..
- haruman Avon (gambar dilampirkan ye)...next week bru leh collect..
yg nih grand price dia keta proton saga sebijik..dan skali lagi aku x berjaya dpt grandprise..





dan masuk tahun 2010 nih aku berazam utk masuk lebih byk peraduan lagi..kot kot la ada rezeki lagi kan dpt yg grand pulak..dpt exora kerr, dpt umah ke..hikhik.insyallah

2 comments:

  1. elehhh.. kalau takt memang hadiah puluh2 hinggit ni tak best langsung hahahaa.... teringat lagik.. kali nik teringat honeymoon kat pangkor laut sumbangan SOGO hahaha

    ReplyDelete
  2. eleh en.lan.. memula mmg laarr menang cikit2..nnti lepas nih saya menang exora lak..haaaaaa, jgn terkejut tau...
    yg nih namanya menang warming up..hehehe

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK