nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Thursday, November 26, 2009

a tough week..Ilham warded in HKL

This week is quiet tough for me..'My Boy lollypop' warded in HKL..Lidah bengkak..firstly it just stat like Ulser, 6 bijik..bayangkan, kita yang besar nih naik sebijik ulser pon dah sakit, nikan lidah dia yg kecik tu naik sampai 6 bijik..
Then, bila ulser tu pecah/kembang dia berkumpul menjadi satu,sebesar duit 10sen dkt bwh lidah dia..sampai bengkak lidah dia..

Monday-tuesday..
whole night Ilham cry..'Tatit,tatit'(sakit,sakit) katanya..memula i just rub oral aid that given by klinik..tapi still xbaik2..
since last night Ilham xnak mkn dan minum, sebutir apa pon xmasuk dlm perut dia, menangis jek sepanjang hari..sampai kepetang, dia dah semakin lembik, sampai bila aku goncang2 dia, dia xbermaya.. panic...my mum ask for bring to the Hospital..
drive lelaju, trus bwk kat emergency, trus doktor tahan..mlm masukkan air..and doktor beri ubat sapu yg ala2 bius 4 lidah dia..so, setiap kali dia mula rasa sakit, aku kena sapu ubat tu kat lidah dia..tapi he still crying..and now dah beransur ok..cuma dia still xnak mkn lagik..juz minum air jek..bdn dia pon dah makin kurus dah..

Ilham..
adik jgn sakit2 lagik ok,
Mak sayang sangat kat ilham,
kalau ilham rasa nak sakit,
cepat2 bagi sakit tu kat mak tau..
Biar lah mak yg menangung sakit tu dari Ilham yg sakit..
tak tahan mak tgk Ilham nangis2,
mak pon sama menangis juga..
Ilham pon dah makin kurus..
lepas nih bila Ilham dah sihat mkn byk2 balik ye sayang..
dowant see ur tears again..
i really miss ur cheer smile..
My Boy Lollypop..

Mohamad Ilham Zafran

Ilham was here..wad KK1..Bilik 3, Katil B12A


Ilham dah makin kurus sekarang..kurus dari gmbr ini..

Tidue dalam keletihan sbb terlalu byk menangis..



sambil main sambil menangis/merengek..wpon dah boh ubat kebas..

Miss ur cheer smile..

5 comments:

  1. ala sian nye ilham...patut la hg diam je ben...rupa2 nya anak sakit...

    ReplyDelete
  2. sian nye dia..harap cepat2 sembuh ye adik ilham:-) aqil pu dmm ni time raya haji..

    ReplyDelete
  3. kwn2 thanks 4 ur wish..ilham dah beransur sembuh..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  4. Kesiannya kt anak hang.. herm.. ulser saket woo.. tetambah besar cm tu... kena kt anak kecik.. lg r saket..

    Anyway hope ur son will get well soon..

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK