nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Tuesday, November 10, 2009

relazzzzz at genting...

8/11/2009
Last sunday my family and i go to genting 4 the oneday only..every time i go 2 genting my opismate alwayzz ask, why genting..????alwayz genting aaa..??? why genting..??? every month go 2 genting...
1st coz all my family hv annual genting card, pay 4 once time go 4 everyday..so, we can be there as much as we can 4 whole year..
2nd bcoz i hv 'Fatihah' yg kalau boleh everyweekend nak gi sana..
3rd donno why..janji aku suka and my hubby agree ok..

but yg xbeshnyer gi aritu, we think if go in monday, less Q, less people but what had suprised us when arrive there we saw all places crowded with people..pelik gak..xkeja kah depa2 nih..?? tambah2 ngah 'economy crisis' nih..apa nak pelik ngan org ek..??aku pon sama..xde duit pon blasah+ redah jek..

ok..ok..dowant story bebyk..below shown what hv we donne at genting ok..
.
apsal Ilham buat post kejong jek tu??..Tihah x yah ckp larr minah nih mmg over kalau bergmbr..hehe

haaaiipp..abg cyg, nak call sapa tu..??nak call mak yg jauh di perantauan kerr..??

bubye,,,we already 2 flyyyyy...

us...

bcoz of my scariest matter in life is loosing my child like 'adik nurin, adik shalini and adik yin'..we wear Ilham and Fatihah harness (tali pengikat antara kita & anak)..its 4 safety and better than nothing..lantak lah org nak kata pe pon,de yg tegur, 'xbaik ikat anak mcmtu', 4 me janji anak2 aku x ilang, sedangkan purse @ wallet 2 handbag kita kepit tul2 x bg/takut ilang, but why if our child kita boleh xtakut terlepas @ ilang, sedangkan anak2 tu lagik mahal dr harga beg2 tu...yg menakutkan, sbb every time aku gi genting, mesti terjumpa ngan 3-4 budak yg tgh menangis sampai bengkak2 mata sbb ilang dr parents dia..aku xnak jadik mcmtu..

milik siapa kah mamat yg hencem itu..???

my hero dah tertido+ternganga keletihan..

lunch at marrybrown..nyummmyy..

Fatihah Q her turn 4 'ride de paris'

elelele dua2 bredik nih..buat aksi usik mengusik lak..

bring u 4 a pony ride 4, 7 times at that day..

nih at a next day, aksi bgn pagi2 x mandi lg, still ngan pajamas lagik truss ke outdoor theme park..ahaks..apa..??gmbr mak ngan abahnyaerr mana..??4 ur info mak ngan abah nyer pon x mandi lagik time nih..so, adakah mak nyerr ngan baju kelawar gi memain kat outdoor nih..??

perjalanan pulang..still xmandi lagik..sejukkkk balik mandi kat gombak jekkk...hahaha

No comments:

Post a Comment

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK